Entertainment

Frans Bauer sluit nieuwe realityserie met familie niet uit

27 juni 2021 13:27 Aangepast: 27 juni 2021 14:47
Beeld © ANP

Frans Bauer (47) sluit niet uit dat er ooit een vervolg komt op de succesvolle reallifesoap 'De Bauers' die in het najaar van 2003 te zien was. 'Het zou zomaar kunnen', zei de zanger zondag in het NPO Radio 1-programma 'De Perstribune'.

"Een reallifesoap is niet zo makkelijk"

Tot dusver bleef het bij slechts een seizoen ondanks dat de soap een groot succes was. Frans en zijn vrouw Mariska wilden met het oog op hun kinderen wachten met een eventueel vervolg. "Op een gegeven worden je kinderen groter en die hebben ook allemaal hun eigen ideeën en privacy. Je maakt keuzes voor je gezin. Pas als ze groot genoeg zijn om zelf te beslissen, en dat is nu het geval, kunnen we gaan kijken of we het misschien gaan doen."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Pleeboy Frans Bauer gaat bijna over zijn nek in Bestemming Onbekend

Voorlopig zijn er geen gesprekken over een eventuele nieuwe serie. "Het zou zomaar kunnen maar voorlopig is er geen sprake van", aldus Frans, die als hij het zou doen het ook alleen groots wil aanpakken. "Een reallifesoap is niet zo makkelijk", benadrukt hij. "Als je het echt goed wil doen, moet je 24 uur per dag camera's toelaten. Het is niet zomaar eventjes: we gaan verhuizen en dat gaan we filmen. Het is het leven zoals het is."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Frans Bauer reageert op blunder Beau: 'Een onbedoelde fout'

Frans, die momenteel programma's maakt voor RTL, kwam in de uitzending ook kort terug op de voorgenomen fusie van RTL en Talpa. Hij schrok er naar eigen zeggen niet van. "Het is alleen maar goed", zo oordeelt hij. "Uiteindelijk gaat het erom wat het betekent voor het grote geheel. Ik denk dat het positief is, ook voor de kijkers. Ik denk dat er straks meer diversiteit is."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Oudste zoon Frans en Mariska Bauer viert 20ste verjaardag

Met zijn huidige programma De Bauers: Bestemming Onbekend heeft Frans weer een succes te pakken. Regelmatig maakt hij kijkers aan het lachen, zoals met het fragment hieronder.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore