Ga naar de inhoud
Entertainment

Nichtje Britney Spears reageert op haar schokkende verhaal

Britney Spears Beeld © Getty Images

Het nichtje en voormalig persoonlijk assistent van Britney Spears (39), Alli Sims (39), heeft zich uitgelaten over het heftige verhaal van Britney tijdens een hoorzitting afgelopen week in Los Angeles. Volgens Alli is er niks gelogen aan het schokkende verhaal van de wereldberoemde zangeres.

"Ik ben ontzettend trots op haar dat ze zich heeft durven uitspreken"

Zo laat Alli op Instagram het volgende weten: 'Ze leeft al tijden in een hel vanwege haar vader en anderen die onderdeel zijn van dat curatorschap. De waarheid, die alleen zij kent, is nog veel heftiger dan we nu weten. Britney verdient zoveel beter dan dit.'

Ze vervolgt: 'Ik ben ontzettend trots op haar dat ze zich heeft durven uitspreken en hopelijk is dit de eerste stap naar meer uitspraken. De mensen om haar heen moeten op hun plek gezet worden en mogen geen geld meer aan haar verdienen. En Britney moet haar leven terugkrijgen', aldus Alli. 

Alles
Lees ook:
Alles over de nieuwe hoorzitting in zaak Britney Spears

Britney kreeg na haar optreden in de virtuele rechtbank enorm veel bijval vanuit de hele wereld. De popster werd geprezen om haar moed om zich uit te spreken, met alle ogen van de wereld op haar gericht.

In de video hieronder is terug te zien wat er afgelopen week allemaal rondom Britney is gebeurd. 

Advocaat
Lees ook:
Advocaat vader Britney Spears: 'Hij wil haar geen pijn doen'

Alle schokkende details over de getuigenis van Britney Spears

14:23