Entertainment

Deze BN'ers zijn naar het buitenland verhuisd

26 juni 2021 14:40
Nicolette, Danielle en Reinout en Rob Beeld © ANP

Onlangs werd bekend dat niemand minder dan Gordon (52) plannen heeft om te emigreren naar Dubai, in de Verenigde Arabische Emiraten. Hij is niet de enige BN'er die besloten heeft om vaarwel te zeggen tegen ons kikkerlandje, een heleboel sterren gingen hem voor. Hieronder een overzicht.

"Nog nooit zo snel verhuisd in mijn leven"

Familie Oerlemans 

Reinout en Danielle Oerlemans pakten in 2014 hun biezen toen Reinout zijn bedrijf Eyeworks verkocht. Sindsdien zit de familie Oerlemans er in het zonovergoten Los Angeles warmpjes bij. Danielle post regelmatig (schattige) gezinskiekjes en heeft zelfs Hollywood-sterren als vrienden, zoals actrice Gwyneth Paltrow.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Familie Oerlemans toeft al jaren in de VS: dít is wat ze er doen

Jaimie Vaes 

Hoewel ze nog niet daadwerkelijk verhuisd is, lijkt niemand minder dan Jaimie Vaes zich binnenkort te vestigen op haar favoriete eiland Ibiza. Dat vertelden vrienden onlangs aan Privé. Het nieuws is ook niet zo opvallend, aangezien ze er zeer regelmatig naartoe gaat en er vaak geniet met haar vrienden Koen Kardashian en Estelle Cruijff.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Zien: Jaimie Vaes geniet weer volop met vriendinnen op Ibiza

Cilly Dartell

Voormalig presentatrice Cilly Dartell weet precies hoe het is om te verhuizen naar het buitenland. Eerst vertrok ze in 2006 naar Dubai, en in 2017 verhuisde ze met haar man naar Amerika, dicht bij de stad Orlando in de staat Florida. 

Afgelopen jaar kwam ze nog volop in het nieuws met een droevig bericht. De voormalig Hart van Nederland-presentatrice maakte toen bekend dat ze voor de tweede keer is getroffen door longkanker. Hieronder zie je er meer over. 

Rachel Hazes 

Vorig jaar vertrok Rachel Hazes met de noorderzon naar Barcelona. Haar goede vriendin Rossana Kluivert, die ook daarnaartoe is verhuisd, hielp haar gelijk met het zoeken naar een geschikt onderkomen. 

'Jeetje, hoe hard hebben wij gewerkt met zijn allen... Nog nooit zo snel verhuisd in mijn leven', schreef Rachel destijds nog bij een foto op Schiphol

Rachel wilde naar Barcelona verhuizen om te werken aan haar nieuwe boek, Als je alles weet. Dat moet eind deze maand verschijnen, zo onthulde ze destijds.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Rachel Hazes viert 70e verjaardag André met digitaal feestje

Rob Verlinden

Ook tuinman Rob Verlinden besloot (met zijn inmiddels ex-man) te verhuizen naar Spanje. In 2004 pakten ze hun spullen en vertrokken naar een plek ten zuiden van Barcelona. Maar de laatste jaren bezochten ze hun zelfgebouwde huis niet zo vaak meer, en ze besloten het weer in de verkoop te zetten. Aan de villa hing een prijskaartje van 240.000 euro, waar de gelukkige koper 205 vierkante meter woonoppervlakte voor kreeg.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Rob Verlinden over tv-exit: 'Ik móést van tv'

Nicolette Kluijver

Tot slot lijkt het erop dat ook niemand minder dan presentatrice Nicolette Kluijver binnenkort met haar gezin gaat emigreren. En wel naar het tropische Bonaire! Dit voorjaar werd namelijk duidelijk dat de Expeditie Robinson-presentatrice een bed en breakfast heeft gekocht op het zonovergoten eiland. In de video hieronder zie je er meer over.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Zoet: Nicolette Kluijver is na lange tijd weer herenigd met kids

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore