Ga naar de inhoud
Entertainment

Ed Sheeran belde urenlang met Bono voor advies vaderschap

Ed Sheeran Beeld © ANP

Toen Ed Sheeran (30) hoorde dat hij voor het eerst vader zou worden, vroeg hij zich af hoe hij het vaderschap kon combineren met zijn drukke carrière. De Britse zanger besloot daarop om U2-frontman Bono (61) om advies te vragen. De artiesten hebben uiteindelijk drie uur lang met elkaar gebeld, vertelde Ed in de podcast van Zane Low voor Apple Music.

"Hij vertelde hoe hij het deed als vader"

Ed Sheeran, die vorig jaar dochter Lyra kreeg, had het idee dat Bono de uitgelezen persoon was om hem advies te geven. Als zanger van U2 en vader weet hij als geen ander hoe je een carrière als artiest combineert met het vaderschap, zo dacht Ed. "Dus ik contacteerde hem en we hebben drie uur lang gepraat. Hij is een hele lieve gast", vertelde de zanger. "Hij vertelde hoe hij het deed als vader, waar zijn kinderen naar school gingen en hoe ze het aanpakten met tours en dat soort dingen."

Ed
Lees ook:
Ed Sheeran steekt Engelse EK-selectie hart onder de riem

Het gesprek leverde Ed veel tips op, maar ook een hernieuwde liefde voor de muziek van U2. "Ik heb al hun platen gekocht. Ik had ze al gehoord, maar had nog nooit zittend naar ze geluisterd met een koptelefoon op en gesloten ogen."

Ed
Lees ook:
Ed Sheeran schuift hele week aan bij James Corden