Entertainment

Verloskundige hielp Meghan telefonisch tijdens bevalling Lili

25 juni 2021 12:19 Aangepast: 25 juni 2021 13:14
Meghan Markle Beeld © ANP

De Britse dokter Gowri Motha heeft Meghan vorige maand telefonisch bijgestaan tijdens haar bevalling van dochter Lili. Dat vertelt de verloskundige, die twee jaar geleden ook hielp bij de bevalling van Archie, aan het Amerikaanse tijdschrift 'People'.

"Het was erg lief van haar. Ik voel me vereerd"

Gowriheeft een kliniek in Londen en kon niet naar Californië om Meghan en haar man prins Harry bij te staan tijdens de geboorte van hun tweede kind. Omdat de werkwijze van de verloskundige het echtpaar beviel, werd ze alsnog gevraagd vanuit het Verenigd Koninkrijk te helpen. "Het was erg lief van haar. Ik voel me vereerd", aldus Gowri.

Op afstand steunde ze Meghan telefonisch bij haar bevalling. Dat komt wel vaker voor. "Ik kan via Zoom geen baby's op de wereld helpen, maar ik heb dat wel een paar keer via FaceTime en de telefoon gedaan."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

'Nieuw kinderboek Meghan Markle in twee minuten uit'

Gowri is een veelgevraagde zwangerschapscoach van sterren. Zo hielp ze eerder onder anderen Gwyneth Paltrow, Kate Moss en Madonna. De verloskundige houdt er een holistische werkwijze op na en geeft haar cliënten tips om zich fysiek en mentaal in alle rust voor te bereiden op hun bevalling en de periode erna.

Of Meghan ook van Gowri's postnatale programma gebruik maakt, zegt de verloskundige niet. Mocht de hertogin van Sussex dat wel doen dan heeft ze na de bevalling een paar weken vooral vegetarisch gegeten, is ze dagenlang gemasseerd en vooral binnengebleven.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Britten speculeren volop over naam dochtertje Meghan Markle

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore