Ga naar de inhoud
Entertainment

Perez Hilton heeft spijt van door slijk halen Britney Spears

Perez Hilton Beeld © Getty Images

Mario Armanda Lavandeira, Jr. (43), beter bekend als de Amerikaanse blogger Perez Hilton, is diep door het stof gegaan om zijn excuses aan Britney Spears (39) aan te bieden. In een interview met 'Sky News' liet de blogger weten zich enorm te schamen voor alle lelijke dingen die hij over Britney heeft gezegd en geschreven in het verleden.

"Ik had mezelf beter kunnen uitdrukken en meer empathie en medeleven kunnen tonen"

"Ik neem volledige verantwoordelijkheid voor mijn daden, want het is te makkelijk om te zeggen: ik was jong en dom. Ik had mezelf beter kunnen uitdrukken en meer empathie en medeleven kunnen tonen, maar dat heb ik niet gedaan," aldus Perez, die in de jaren 2000 ook veel andere sterren van flinke kritiek voorzag, zoals Lindsay Lohan en Paris Hilton, op wie hij zijn 'artiestennaam' heeft geparodieerd.

Alles
Lees ook:
Alles over de nieuwe hoorzitting in zaak Britney Spears

Britney heeft het gedurende haar carrière vaak moeilijk gehad met de pers, die haar dag en nacht achtervolgde. Perez was een van de eerste bloggers die via zijn eigen site nieuws verspreidde met een gossip tintje. Hij nam geen blad voor de mond en schreef vaak vrij botte en tactloze stukjes over sterren, zonder erbij na te denken wat dat eventueel zou kunnen betekenen voor hen.

Britney
Lees ook:
Britney laat van zich horen: 'Wil jullie een geheimpje vertellen'

Bekijk hieronder alles over de veelbesproken Britney-zaak.

Alle schokkende details over de getuigenis van Britney Spears

14:23