Entertainment

'Meghan houdt afstand van 'vriendin' Chrissy na pestgedrag'

25 juni 2021 03:37 Aangepast: 25 juni 2021 07:32
Meghan Markle en Chrissy Teigen Beeld © ANP

Hoewel Meghan (39), de hertogin van Sussex, vorig jaar een liefdevolle en troostende brief stuurde naar Chrissy Teigen (35), nadat zij haar kindje verloren was, lijkt de band tussen de twee nu toch bekoeld. Volgens ingewijden zou Meghan afstand genomen hebben van Chrissy, nadat er verschillende verhalen over haar vileine pestgedrag naar buiten kwamen. Dit schrijft 'OK! Magazine'.

"Het feit dat Chrissy zoveel negatieve pers heeft gehad, is niet goed voor het merk dat zij samen met Harry opbouwt"

Meghan, die vorige zomer een miskraam kreeg, voelde zich verwant met Chrissy nadat zij bekend had gemaakt haar baby te zijn verloren. De twee raakten bevriend en na het explosieve interview dat Harry en Meghan gaven aan Oprah Winfrey, was Chrissy een van de vriendinnen die publiekelijk voor Meghan opkwam en zei dat ze de waarheid sprak.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

'Model Chrissy Teigen wil haar 'nare tweets' opnieuw uitleggen'

"Het feit dat Chrissy zoveel negatieve pers heeft gehad, slaat ook over op Meghan en dat is niet goed voor het merk dat zij samen met Harry opbouwt. Chrissy heeft meerdere malen contact met Meghan gezocht, maar krijgt haar niet meer te spreken en dat kwetst haar," aldus een bron.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Slachtoffer pesterijen Chrissy krijgt nu zélf de volle laag

Chrissy kwam in het nieuws nadat meerdere personen haar aanspraken op nare en kwetsende tweets uit het verleden. Zo wenste ze ooit de destijds 16-jarige realityster Courtney Stodden de dood toe, iets waarvoor ze onlangs haar excuses aanbood. 'Ik was een jong en ontzettend onzeker mens en dacht dat als ik maar een grote bek, mensen me wel leuk zouden vinden. Dat ik daardoor veel mensen heb gekwetst spijt me enorm. Ik heb ervan geleerd en kijk met afgrijzen terug op die periode in mijn leven.'

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Excuusbrief of niet: pesterijen Chrissy Teigen blijven komen

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore