Ga naar de inhoud
Entertainment

Sylvie Meis: 'Ik eet veel meer dan iedereen denkt, ook chocola'

Sylvie Meis Beeld © Getty Images

Deze zomer lanceert Sylvie Meis (43) haar tweede lingerie- en nachtkledingcollectie, waar ze overigens zelf ook model voor staat. Lekker onderuitgezakt met een zak chips op de bank, dat zit er dan ook voorlopig niet in voor La Meis. Dat wil niet zeggen dat Syl zo nu en dan niet haar vingers aflikt. "Ik denk dat mensen een heel vertekend beeld hebben", benadrukt de voormalig voetbalvrouw in 'Beau Monde'.

"Ik gun mezelf elke week iets lekkers, of dat nu pasta, pizza of iets zoets is"

Omdat Sylvie het hele jaar door campagnes doet - de #werbung vliegen je om de oren op Instagram - en al bijna tien jaar een lingeriecarrière heeft, is op haar figuur letten de norm geworden. "Vóór en na een shoot voor mij eigenlijk ­hetzelfde. Ik denk nooit: ik laat het nu even gaan", vertelt ze in het tijdschrift. 

Maar Sylvie is ook maar een mens, en natuurlijk zijn er wel eens momenten dat het wel lekker zou zijn geen rekening te hoeven houden met het feit dat ze over drie dagen halfnaakt voor de camera staat. Vooral tijdens de lockdown werd de presentatrice in verleiding gebracht, maar over het algemeen zit het wel in haar karakter om fit te willen blijven. "Ik voel me daar oprecht fijner bij."

Sylvie Meis komt met nieuwe lingerielijn

02:39
Voormalig
Lees ook:
Voormalig voetbalvrouw Sylvie Meis spuugt op UEFA: 'Helemaal klaar mee'

Ondanks haar sportieve levensstijl eet de voormalig voetbalvrouw een stuk meer dan we denken onthult ze in Beau Monde. Je zou het niet zeggen, maar Kinder Bueno’s verslindt La Meis alsof het niets is. Sylvie: "Ik gun mezelf elke week iets lekkers, of dat nu pasta, pizza of iets zoets is. Ik denk ook niet dat het gaat om die snackmomenten, maar om al die andere momenten dat je wél voor gezonde voeding kiest."

Voorheen was dat wel anders. "Hoe meer je aan het lijnen was, hoe beter", blikt de ex van Rafael van der Vaart terug. "Nu besef ik dat je jezelf dan ­eigenlijk aan het reduceren bent, en terugkijkend was dat plat van voren en plat van achteren helemaal niet mooi. Ik voel me veel beter bij een fit body, waarbij ik zelf mijn shape kan creëren door een bepaalde manier van eten in combinatie met trainen."

Sylvie
Lees ook:
Sylvie Meis: 'Hartverscheurend om niet bij je kind te kunnen zijn'

Het hele interview met Sylvie lees je nu in Beau Monde.