Ga naar de inhoud
Entertainment

Kickbokser Badr Hari breekt neus tijdens training, gevecht uitgesteld

Badr Hari Beeld © ANP

Met een beroep als kickbokser zit een ongeluk natuurlijk in een van de vier hoeken. Niet zo gek dus dat kickbokser Badr Hari (36) tijdens een training zijn neus heeft gebroken.

Door de breuk wordt het boksevenement GLORY 78 verplaatst dit najaar, meldt De Telegraaf. Het evenement zou eigenlijk plaatsvinden op zaterdag 17 juli, maar is nu verplaatst naar 4 september in het Arnhemse GelreDome. 

Overigens noemt Scott Rudman, topman van Glory Kickboxing, de breuk van Badr niet de voornaamste reden om het hele event te verplaatsen. "Eind vorige week kregen wij te horen dat wij in plaats van 400 tot 700 fans nu tussen de 15.000 en 30.000 toeschouwers mogen verwelkomen bij het evenement", vertelt hij aan Vechtsport Info.

Badr
Lees ook:
Badr Hari en vrouw Daphne ouders geworden van tweeling

Over Badr laat hij tot slot weten: "We willen dat alles goed verloopt en dat is niet allemaal te regelen voor 17 juli. Wij moeten flink wat aanpassingen doen en dan is september een betere datum. Iedereen is dan terug van vakantie en op 5 september is ook de Formule 1 in Zandvoort. Het wordt een groots sportweekeinde.”

Badr
Lees ook:
Badr Hari moet halve ton neerleggen door contractbreuk