Entertainment

Zet jezelf schrap: A Quiet Place 2 vanaf nu in de bios

24 juni 2021 11:53
A Quiet Place 2 Beeld © Paramount

Goed nieuws voor alle fans van horrorfilms: 'A Quiet Place 2' is vanaf vandaag namelijk in de bioscoop te zien. Praat jezelf wel even wat moed in voor je gaat, want dat is zéker nodig voor deze angstaanjagende film.

In de film moeten hoofdrolspelers en real-life lovers John Krasinski (41) en Emily Blunt (38) opnieuw oorverdovend stil zijn. In de laatste trailer gaan we terug naar waar we bij de eerste film zijn gebleven. Zo merkt Lee Abbott, gespeeld door John, in de supermarkt op dat er complete chaos heerst in de wereld. 

Vervolgens maken we een sprong in de tijd en zien we Evelyn, gespeeld door Emily, en haar kinderen. Het viertal is op zoek naar andere overlevenden, waardoor ze in contact komen met Emmett, die gespeeld wordt door Peaky Blinders-acteur Cillian Murphy. Iedereen moet, zoals de naam van de film al verklapt, muisstil blijven. Maar dat gaat ze lastig af. Hoe het verhaal zich ontvouwt, is vanaf vandaag te zien in de bioscoop!

Het eerste deel uit 2018 was een groot succes en bracht wereldwijd 340 miljoen dollar op. De bloedstollende trailer is alvast hieronder te zien. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Horrorfans laaiend enthousiast over A Quiet Place

Overigens is er nóg meer goed nieuws voor alle fans, want er komt ook een derde deel van het horrorverhaal. De derde film moet op 31 maart 2023 verschijnen, heeft Paramount onlangs bekendgemaakt.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Nu al rillingen: horrorfilm A Quiet Place krijgt derde deel

RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore