Ga naar de inhoud
Entertainment

Mark Hoppus van Blink-182 heeft kanker

Mark Hoppus Beeld © ANP

Triest nieuws voor Mark Hoppus. De 49-jarige zanger en bassist van de band Blink-182 heeft via sociale media laten weten kanker te hebben. Mark heeft de de afgelopen drie maanden chemotherapie ondergaan.

"Ik probeer hoopvol en positief te blijven"

"Dit is echt helemaal kak. Ik heb kanker. Ik ben bang, maar tegelijkertijd ben ik gezegend met fantastische artsen en mijn familie en vrienden die me hier doorheen gaan slepen. Ik heb nog heel veel maanden te gaan wat betreft behandelingen, maar ik probeer hoopvol en positief te blijven en kijk er naar uit om 'schoon' te zijn en jullie allemaal weer te zien bij een concert. Ik houd van jullie", aldus Mark.

Het is niet bekend wat voor soort kanker Mark heeft en in welke fase hij zich momenteel bevindt. Fans van de band maakten zich al zorgen over hem, nadat hij eerder een foto op zijn Instagram Stories plaatste vanuit een ziekenhuis met daarbij de tekst 'Oh hallo, mag ik een kankerbehandeling van u hebben, alstublieft?'. De zanger verwijderde de foto snel, om daarna zijn officiële statement naar buiten te brengen.