Entertainment

Netflix komt met bizarre datingshow à la The Masked Singer

23 juni 2021 18:31 Aangepast: 23 juni 2021 21:21
Trailer Sexy Beasts Beeld © Netflix

De creatieve meesterbreinen bij Netflix zijn nog lang niet uitgespeeld en hebben weer een totaal nieuwe datingshow bedacht. Alleen is deze nét een beetje anders ingestoken dan we gewend zijn. De singles leren elkaar kennen terwijl ze een discutabel masker dragen.

De bedoeling is dat de singles elkaars innerlijk op deze manier beter leren kennen. De show heet Sexy Beasts en is een mix van First Dates en The Masked Singer. Net als Too Hot to Handle, waarbij de kandidaten geen seks met elkaar mogen hebben en elkaar ook niet mogen zoenen, hoopt Netflix dat de deelnemers nu een échte klik met elkaar krijgen. De trailer van het nu al spraakmakende programma bekijk je hieronder.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Everon Jackson Hooi scoort rol in Netflix-kerstfilm

Overigens hoeven kijkers niet al te lang te wachten op deze serie. Vanaf 21 juli zijn de eerste zes aflevering al te zien op Netflix. 

Kijk je liever een spannende serie? Dan is The Serpent misschien wel wat voor jou. In deze angstaanjagende serie, gebaseerd op een waargebeurd verhaal, worden reizigers in Zuidoost-Azië op een mysterieuze manier om het leven gebracht. In de video hieronder zie je er meer over. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Netflix gaat opnieuw door aanbod en verwijdert deze titels

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore