Ga naar de inhoud
Entertainment

Vlaamse commentator herkent Wesley Sneijder niet: 'Niet veel getraind'

Beeld © ANP

Wesley Sneijder (37) was één van de duizenden fans die Oranje gisteravond de winst op Noord-Macedonië zag pakken tijdens de laatste wedstrijd van de poulefase van het EK. Niet dat dat meteen voor iedereen duidelijk was toen de camera tijdens het afscheid van oud-ploeggenoot Goran Pandev (37) eenmaal op hem gericht werd. Zo herkende de Belgische 'Sporza'-commentator onze oud-international amper.

"Is dat Wesley Sneijder?"

"Is dat Wesley Sneijder?" vraagt de verslaggever zich hardop af. Daarna: "Die heeft niet veel getraind de laatste tijd." Op zich is het natuurlijk niet heel verwonderlijk dat Wesley zijn ongetwijfeld strenge sport- en voedingsschema heeft laten varen na zijn laatst gespeelde wedstrijd, maar het lijkt de commentator van onze zuiderburen dus nogal te verbazen.

Het bewuste fragment bekijk je in de video hieronder.

Zijn uitspraken vielen bij menig kijker op. Waar ze bij menigeen tot hilariteit leidden, betichtten anderen de commentator van fatshaming:

Yolanthe:
Lees ook:
Yolanthe: 'Ik moest Wesley constant op het rechte pad houden'

De Sporza-commentator is niet de enige persoon die Wesley Sneijder al een tijdje niet op de beeldbuis heeft gezien. Ook internationale voetballiefhebbers focussen zich op het uiterlijk en gewicht van de gepensioneerde middenvelder op Twitter.

Yolanthe
Lees ook:
Yolanthe Cabau wil 'maatjes blijven' met Wesley Sneijder

Wesley is momenteel wel met andere dingen bezig dan trainen als een topatleet. Hij hoopt nog altijd dat zijn gezin weer bij elkaar komt. Aan RTL Boulevard vertelt ex-vrouw Yolanthe hoe zij over die verzoeningspoging denkt. 

Yolanthe reageert op verzoeningspoging Wesley Sneijder

01:48