Ga naar de inhoud
Entertainment

Sylvie Meis: 'Hartverscheurend om niet bij je kind te kunnen zijn'

Beeld © ANP

Met een nieuwe lingeriecollectie om te promoten is Sylvie Meis (43) weer volop in het nieuws. Zo gaat ze onder meer in gesprek met 'Beau Monde', waarin ze vertelt dat de coronaperiode qua werk fantastisch is geweest, maar dat daartegenover staat dat ze haar zoon Damián (15) zo moet missen.

"Het heftigste was natuurlijk dat ik Damián moest missen, die bij zijn vader in Denemarken woont"

"Qua werk ging het heel goed", blikt Sylvie terug op haar coronajaar in Beau Monde. "Vorig jaar was een van mijn beste businessjaren ooit." Met het ene na het andere merk om te promoten heeft La Meis ervoor gezorgd dat er genoeg geld binnenkomt. "Maar het sociale aspect begon ik na een tijdje echt te missen. Mezelf mooi maken voor een red carpet of dinner party. Maar ook de familiebezoekjes, die ik nu niet heb, omdat iedereen in Nederland en België woont." 

Zoon
Lees ook:
Zoon Sylvie Meis lijkt als twee druppels op z'n moeder

Waar ze vooral veel tranen om heeft gelaten, is het gemis van Damián. Hij woont sinds een jaar niet meer in Hamburg, waardoor ze hem een stuk minder vaak ziet. "Het heftigste was natuurlijk dat ik Damián moest missen, die bij zijn vader in Denemarken woont, omdat hij bij een profvoetbalclub speelt."

Hoewel ze hem zijn voetbalgeluk gunt, valt het Sylvie zwaar om hem niet in de buurt te hebben. "Natuurlijk gun ik hem die mooie, nieuwe fase van zijn leven, maar het is ook hartverscheurend om niet bij je kind te kunnen zijn."

Het hele interview met Sylvie lees je nu in Beau Monde. 

Sylvie
Lees ook:
Sylvie viert 15de verjaardag Damián: 'Zo trots op jou'

Tot groot verdriet van Sylvie heeft ze Damián een jaar geleden, samen met haar man Niclas, naar Denemarken gebracht, zodat hij daar vol voor zijn voetbalcarrière kan gaan. In de video hieronder vertellen Sylvie en Rafael over het nieuwe voetbalavontuur van hun zoon.

Sylvie Meis en Niclas zetten Damian af in Denemarken

02:10