Ga naar de inhoud
Entertainment

Birgit Schuurman wil 'als het gegund is' kindje met jongere vriend

Birgit Schuurman Beeld © Instagram @birgit.schuurman

Dat er überhaupt een relatie tot stand is gekomen tussen Birgit Schuurman (43) en haar vriend Sander van Haarlem (35) is een klein wonder. Het was namelijk een blozende smiley waardoor de twee aan de praat raakten. "We waren direct verliefd", vertelt de actrice in de zomerspecial van 'LINDA.'.

"Het verraste me hoe snel ik voelde dat Chico net zo goed in mijn wereld hoort als Birgit"

Voordat personal trainer en fotomodel Sander in haar DM slidede was Birgit vijftien jaar samen met Arne Toonen, met wie ze zoontje Chico heeft en het ouderschap deelt - iets wat haar nog altijd zwaar valt. "Iedereen die het ouderschap moet delen, zal het herkennen. Je mist je kind als het er niet is. Punt", vertelt ze in het blad.

"Iedereen draagt een rugzak met zich mee, die van mij is wat groter dan die van Sander", vervolgt ze. "Dat is oké, we zijn geen zestien meer. Nu we in het tweede jaar van onze relatie zitten, voelt het lichter, veel lichter dan het eerste jaar."

UPDATE: Dinsdagavond heeft Birgit op haar social media bekendgemaakt weer in verwachting te zijn. Je leest er hier meer over. 

Birgit
Lees ook:
Birgit Schuurman deelt mooiste momenten van haar en jarige Katja

Hoewel Chico per week wisselt tussen zijn vader en moeder, heeft 'ie bij Birgit er een extra bonusvader bij. Sander vertelt: "Het verraste me hoe snel ik voelde dat Chico net zo goed in mijn wereld hoort als Birgit. Ik bemoei me een beetje met zijn opvoeding, tot op bepaalde hoogte dan."

De 35-jarige Sander heeft zelf nog geen kinderen, maar ziet dat met de liefde van zijn leven wel zitten. Ook Birgit staat positief tegenover een tweede leg: "Als het ons gegund is."

Birgit
Lees ook:
Birgit Schuurman: 'Moest eerst m'n scheiding boven zien te komen'

Het LINDA. Vakantieboek ligt woensdag 23 juni in de winkels. Zus Katja werd onlangs ook voor de tweede keer moeder van haar tweede grote liefde:

Katja trots op kroost: 'Leukere exemplaren bestaan er niet'

02:03