Entertainment

Saskia Noort beduusd door verzoek van buurvrouw

18 juni 2021 18:10
Saskia Noort Beeld © ANP

Schrijfster Saskia Noort (54) is behoorlijk beduusd door een ietwat apart verzoek van haar bovenbuurvrouw. Dat laat ze weten op haar Twitter-account.

"Als geen sleutels voorhanden zijn, mag huis met braak betreden worden"

Zo laat de schrijfster weten: 'Zijn hier VVE-experts? M'n bovenbuuf, ook VVE-voorzitter, schrijft me dat ze recht heeft op toegang tot m'n appartement, ook onaangekondigd, in geval van nood en eist sleutel van mn huis én tuin.' 

Ze vervolgt: 'Als geen sleutels voorhanden zijn, mag huis met braak betreden worden. Onzin toch?' Ook benadrukt Saskia dat 'deze buren' ook nog eens makelaar zijn en noemt het stuitend. 

Veel twitteraars vinden het verzoek flauwekul en bevestigen dat het onzin is. 'Maar hoe is dat mens in vredesnaam tot voorzitter gekozen door de vereniging? (Ze kletst onzin. Snel wegstemmen!)', 'Totale flauwekul. En dat is understated' en 'Ja natuurlijk is dat onzin. Wat wil ze doen, je onderbroeken jatten en die op Marktplaats verkopen?' wordt er zoal besproken. 

Hieronder nog meer reacties. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Saskia Noort vindt dat Jaimie Vaes Lil' Kleine moet verlaten

Saskia deelt wel vaker verhalen over privéleven op haar Twitter-account. Zo liet ze onlangs nog weten dat ze klaar is voor een 'sletterige zomer' nadat ze haar coronavaccinatie had gekregen. Het hele verhaal is hier terug te lezen

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Saskia Noort klaar voor 'slutty' zomer na coronavaccinatie

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore