Entertainment

Nieuwe trailer Never Have I Ever belooft dramatisch seizoen

18 juni 2021 18:08 Aangepast: 18 juni 2021 18:09
Beeld © ISABELLA B. VOSMIKOVA/NETFLIX

Mocht je binnenkort zin hebben in een flinke portie middelbare school drama, dan kun je de Netflix-serie 'Never Have I Ever' aan je lijst toevoegen. Het tweede seizoen van coming-of-age komedie verschijnt op 15 juli en dankzij de nieuwe trailer word je alvast warm gemaakt voor de nieuwe afleveringen.

In het tweede seizoen van Never Have I Ever heeft de Indiaas-Amerikaanse tiener Devi maar één doel: een vriendje krijgen voor ze aan het einde van het schooljaar haar diploma behaalt. Tel daar de dagelijkse druk van de typische tienerproblemen op school en thuis bij op, en je hebt de perfecte ingrediënten voor een succesvolle Netflix-serie.

Je kunt de trailer van Never Have I Ever seizoen twee hieronder bekijken.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Chrissy Teigen zegt met excuusbrief sorry na pestschandaal

Chrissy Teigen, de vrouw van zanger John Legend, zou in eerste instantie haar opwachting maken in het tweede seizoen. Ze heeft de rol naast zich neergelegd nadat een oud pestschandaal aan het licht is gekomen. Nu verschillende personen na voren zijn gestapt en zeggen dat Chrissy hen ernstig gepest heeft, heeft ze besloten om de komende tijd een stapje terug te doen. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ook Jennifer Lopez sluit langdurige deal met Netflix

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore