Ga naar de inhoud
Entertainment

Kris Jenner: 'Kourtney is het moeilijkste kind om mee te werken'

Kris Jenner Kourtney Kardashian Beeld © Getty Images

Kris Jenner (65) heeft tijdens een special rond het einde van realityserie 'Keeping up with the Kardashians' onthuld met welke dochter ze het samenwerken het makkelijkst vindt. Dat was model Kendall Jenner (25), haar één na jongste.

"Ik wil alleen dingen doen die ik echt heel interessant vind"

Kris is de manager van al haar zes kinderen, wat haar de bijnaam 'momager' heeft opgeleverd. Naast de zaakjes van Kendall (25) regelt ze ook die van Kourtney (42), Kim (40), Khloé (36), Rob (24) en Kylie (23). Ze bekende in de uitzending ook dat haar oudste het lastigst is om mee te werken.

Dat snapte Kourtney zelf overigens prima: "Ik wil alleen dingen doen die ik echt heel interessant vind. Dus mijn antwoord als ze iets vraagt is meestal nee. En als het wel ja is, dan wil ik alle details weten van wat er van me gevraagd wordt."

Kanye
Lees ook:
Kanye sluit Kardashian-hoofdstuk af en ontvolgt schoonfamilie

In de special vertelde Kylie over de periode waarin ze haar zwangerschap verborgen hield voor de buitenwereld. Dat deed ze in eerste instantie door haar eigen buurt niet te verlaten, maar later kon ze niet eens meer haar huis uit omdat er continu helikopters boven de villa hingen met paparazzi die hoopten een plaatje van haar met zwangerschapsbuik te scoren. "Dan werden er meubels bezorgd maar dachten ze dat het om een wiegje ging. Zodra er iets bezorgd werd, werd alles vastgelegd."

Keren de Kardashians ooit nog terug met realityserie?

03:50

De jongste telg uit de familie legde ook uit waarom ze niet wilde dat iedereen wist dat ze een kind verwachtte. "Ik was zo jong toen ik zwanger raakte", aldus Kylie, die op haar twintigste beviel van dochter Stormi. "Ik wist niet hoe ik dan ook nog met iedereens mening moest dealen. Dus ik besloot dat maar helemaal niet te doen."

Kim
Lees ook:
Kim Kardashian miste intieme momenten in huwelijk met Kanye

Sinds de start van realityshow Keeping up with the Kardashians zijn er 505 miljoen tweets verstuurd over de familie. Dat concludeert Variety na het bestuderen van de data van Twitter over de periode oktober 2007 tot en met mei 2021.

Kim Kardashian was daarbij veruit het populairst: 211 miljoen tweets gingen over haar. Jongste zusje Kylie Jenner, die tien jaar oud was toen de serie begon, staat op de tweede plaats met 111 miljoen tweets. Haar twee jaar oudere zus Kendall was 64 miljoen keer het onderwerp van een tweet.

Kourtney
Lees ook:
Kourtney Kardashian: 'Breuk met Scott komt door de serie'

Khloé en Kourtney Kardashian waren minder populair op Twitter, maar werden nog steeds ontzettend vaak genoemd: over Khloé werd 49 miljoen keer getweet en over Kourtney 25 miljoen keer.