Entertainment

Dit verwachten de BLVD-presentatoren van Oranje vs. Oostenrijk

17 juni 2021 15:39
Bridget Maasland, Luuk Ikink en Viviënne van den Assem Beeld © Instagram @bridgetmaasland / ANP

Donderdagavond speelt Oranje haar tweede EK-wedstrijd. De mannen zullen het opnemen tegen Oostenrijk, maar volgens RTL Boulevard-presentator Luuk Ikink (38) wordt dat een makkie. Ook onze andere presentatoren doen een gokje naar de uitslag én verklappen meteen waarom ze eigenlijk zo graag naar het EK kijken.

"Ik denk dat het 3-0 gaat worden. Voor Nederland uiteraard"

Luuk voorspelt een glorieuze zege voor Oranje. "Ik denk dat het 3-0 gaat worden. Voor Nederland uiteraard. Dit wordt echt een 'walk in the park'." 

Alle grote voetbaltoernooien volgt hij al van jongs af aan: "Ik kijk het EK omdat ik dat uiteraard al m'n hele leven kijk. Ik kijk sowieso veel voetbal. En daarna alle talkshows erover. En dan nog eens de samenvattingen voor het slapen gaan." 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Luuk Ikink at maand geen vlees: 'Je vergeet het snel'

Viviënne van den Assem is iets minder optimistisch dan Luuk, maar denkt wel dat de Oranjespelers gaan winnen: "Als ik Frank moet geloven dan gaat het nog pittig worden. Dus ik ga voor een voorzichtige 1-0 voor Nederland. Dat wordt dus de hele avond met samengeknepen billen de wedstrijd uitzitten daar in de Arena. Maar goed, je moet er wat voor over hebben."

En natuurlijk hoopt ze ook dat de spelers het ver gaan schoppen voor ons 'kleine' kikkerlandje: "Ik vind het heerlijk het EK, juist ook de wedstrijden waar de uitkomst mij niet uitmaakt maar het gewoon een mooie pot voetbal is. Helemaal nú omdat het eerste event is waar we met het hele land van kunnen genieten. Dus ja, de tv staat hier zo veel mogelijk aan. Het bier koud. En de poster met het wedstrijdschema hangt op de koelkast!" 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Dít zijn de vrouwen en vriendinnen van de Oranje-spelers

Ook Bridget voorspelt dat Nederland gaat winnen, met 2-1. Zelf gaat ze ook de wedstrijd kijken: "Ik kijk, naast dat ik het een leuke sport vind waar mijn zoon aan doet, omdat wanneer Oranje speelt er een saamhorigheidsgevoel ontstaat dat we zeker na een moeilijk jaar met een pandemie goed kunnen gebruiken."

Tot slot denkt Marieke Elsinga ook dat Nederland gaat winnen: zij gokt dat dat met 3-1 zal zijn. Hoewel ze zelf nooit zo vaak voetbal kijkt, is ze er bij grote kampioenschappen wel altijd bij: "Met voetbal heb ik niet zoveel maar op EK's en WK's ben ik dol! Het wordt 3-1. Erop en erover!" 

Tijd voor een polletje! Wat denk jij dat de uitslag van vanavond wordt? Stem nu hieronder en laat jouw mening weten. 

Onlangs sprak RTL Boulevard nog met enkele vriendinnen van de Oranje-spelers. Dat gesprek zie je in de video hieronder terug. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Leco beoordeelt kapsels van onze Oranje-spelers: 'Flashback naar 80's'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore