Entertainment

Angela de Jong ligt geen seconde wakker van 'Insta-stop' André

16 juni 2021 15:49
Angela de Jong en André Hazes Beeld © ANP

Het is een knap staaltje komkommernieuws, maar André Hazes (27) heeft een Insta-stop. Je kunt er maar beter van op de hoogte zijn. Ook Angela de Jong (45) is het niet ontgaan en laat zich uit over de zoveelste ontwikkeling in de Hazes-clan. Spoiler: het maakt haar de pis niet lauw.

"Ik gun hem zijn rust, laten we het daarop houden"

In gesprek met RTL Boulevard kan de columnist het niet laten ook even te reageren op de zogenaamde social media-stop van André, waar het inmiddels knap op begint te lijken. "Ik zit niet op Instagram dus het maakt mij echt totaal niet uit wat hij doet. Echt niet", aldus Angela. "Ik mis het niet. Maar ik ben er wel verbaasd over dat al die showprogramma's eerst schande spreken van het feit dat hij er zoveel op zit en nu is 'ie er niet, en dan is het opeens óók weer lastig."

Of ze enig idee heeft wat de reden is van zijn grote afwezigheid? "Ja, waar is 'ie? Ik gun hem zijn rust, laten we het daarop houden."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Angela de Jong: 'Ik ben er niet om bevriend te raken met BN’ers'

Onlangs haalde Angela in een column nog hard uit naar de familie Hazes, die volgens haar wordt 'uitgekotst'. Zo haalde ze Sarah erbij, de nieuwe vlam met wie André 'schaamteloos' loopt te pronken, nadat hij een paar weken daarvoor nog 'schreeuwde hoe gelukkig hij was met een ander'. Maar ook Rachel en haar 'mislukte persmoment' bij haar nieuwe theebar moest het ontgelden.

In reactie daarop nodigde Rachel haar uit op de thee te komen en haar een spiegel voor te houden. Wat Angela betreft zit dat er niet in, zegt ze vandaag: "Ik ga ook geen thee drinken met Rachel Hazes. Wat dat betreft… gaan we niet doen."

Lees hier meer over de column van Angela.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Rachel laat negativiteit van zich afglijden: 'Het ultieme genieten'

André reageerde bij RTL Boulevard op de vileine column:

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore