Entertainment

Gerard en Jeroen nemen hele show van Humberto over: 'Ik ga stuk!'

16 juni 2021 11:32
Gerard Joling Beeld © Humberto

Het was hysterie ten top gisteren in 'Humberto'. Niet gek ook, want Gerard Joling (61) en Jeroen van der Boom (48) schoven aan om hun nieuwe EK-lied 'Alles op Oranje' te laten horen. Nou ja, praktisch namen ze de hele show over.

"Weet je wat nou het leuk is? Er is een technisch probleem!"

Als je die twee uitnodigt weet je natuurlijk dat het met de sfeer wel goedkomt, dus dat was gisteren ook het geval. Van Jeroen die zijn Toppers-collega's imiteert tot technische mankementen tijdens hun optreden, kijkers 'gingen stuk' om de aanwezigheid van de twee zangers.

Tussen het dollen door trekt Jeroen de aandacht met zijn beroemde typetjes, die hij op licht aandringen van Humberto en Gerard uit de kast trekt. Gordon, René Froger en Gerard worden feilloos en met identieke tongval nagedaan. Kijkers, maar vooral ook Humberto, liggen onder de tafel.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jeroen van der Boom en Gerard Joling komen met EK-single

De aflevering eindigt uiteraard met hun EK-hit 'Alles op Oranje'. De zangers zitten nét lekker in hun optreden als de techniek er de brui aan geeft. "Weet je wat nou het leuke is? Er is een technisch probleem! De hele band valt uit. Maar dan is het wel lekker dat je achter een piano zit", zegt Jeroen tussen de coupletten door, waarna ze hun hitje noodgedwongen alleen met piano moeten afronden. Ach, een feestje is het nog steeds.

Bekijk het optreden hier terug.

Kijkers gierden het uit om het duo, zo valt er te lezen op Twitter.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ook Gerard Joling heeft eerste vaccinatie ontvangen

Bij RTL Boulevard vertelden Gerard en Jeroen over hun hitje:

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore