Ga naar de inhoud
Entertainment

Reese Witherspoon had hypnotiseur nodig tegen angsten film Wild

In een gesprek met Tracee Ellis Ross (48) voor het tijdschrift 'Interview' heeft Reese Witherspoon (45) laten weten dat de rol die ze in 2014 speelde in de film 'Wild' haar paniekaanvallen bezorgde. De actrice maakte zich om meerdere dingen zorgen, zoals naaktheid, seksualiteit en het gebruik van drugs.

"Het heeft mentaal veel van me gevergd en zo'n uitdaging aangaan is dan ook wel weer heel mooi"

"Ik was vooraf zo bang om aan dit project te beginnen. Drie weken voordat de opnames begonnen kreeg ik blinde paniek, ook omdat ik heel veel scènes in mijn eentje moest doen. Ik had nog nooit alleen gespeeld, laat staan 25 draaidagen achter elkaar. Het is juist altijd zo fijn om een tegenspeler te hebben, maar nu was ik alleen met een cameraploeg en ik maakte me zorgen dat het ontzettend saai zou worden," aldus Reese.

Reese
Lees ook:
Reese Witherspoon neemt het op voor Britney Spears

Om de klus te klaren werd de hulp van een hypnotiseur ingeschakeld. "Dat heeft me ontzettend geholpen en als ik er nu op terugkijk heeft die rol me juist heel erg gevormd als vrouw en actrice. Het heeft mentaal veel van me gevergd en zo'n uitdaging aangaan is dan ook wel weer heel mooi."

Witherspoon werd genomineerd voor een Oscar voor haar rol in Wild.

Gezinsuitbreiding
Lees ook:
Gezinsuitbreiding voor actrice Reese Witherspoon