Ga naar de inhoud
Entertainment

Stijn Fransen bevallen van eerste kindje

Beeld © ANP

Hillywood is weer een BN'er baby rijker. Oud 'GTST'-soapie Stijn Fransen (30) is bevallen van haar eerste kindje. Dat vrolijke nieuws heeft ze zojuist met haar volgers op social media gedeeld: 'Welkom lieve Lieuwe'.

"Hij vond het wel mooi geweest in mijn buik"

Een spannende periode breekt aan voor Stijn en haar vriend Siegfried Jongsma, want ze zetten nu officieel de eerste stapjes in het ouderschap. De actrice kan haar geluk niet op nu ze eindelijk haar eerste kindje in de armen kan sluiten. Op Instagram schrijft de kersverse mama het volgende: 'Wij zitten extreem heerlijk in onze baby bubbel en zijn mega aan het genieten van dit nieuwe gezinnetje.' Het ventje werd op 24 juli geboren.

Dit
Lees ook:
Dit is de mysterieuze vriend van mommy to be Stijn Fransen

De actrice heeft inmiddels al laten weten dat de bevalling erg snel ging. "Ik had niet eens tijd om na te denken en de weeën die kwamen al", aldus Stijn. In de video hieronder vertelt ze er meer over. 

Stijn Fransen over eerste bevalling: 'Het ging supersnel'

00:50

Op 10 maart 2021 kondigde Stijn haar zwangerschap aan. Het nieuws wist ze lange tijd geheim te houden, want ze was destijds al twintig weken zwanger. 'Coronakilo's? Nee hoor want al twintig weken lang is er een extra leventje heel hard bezig om te groeien in mijn buik', schreef ze destijds. Ook zei Stijn dat het het 'grootste project' is waar ze ooit aan is begonnen. 

Stijn
Lees ook:
Stijn Fransen viert zwangerschap: 'Trots op mijn bolle buik'