Entertainment

'Na Jennifer Lopez valt óók Angelina Jolie weer voor haar ex-man'

14 juni 2021 17:01 Aangepast: 14 juni 2021 17:17
Angelina Jolie en Jonny Lee Miller Beeld © Getty Images

Het lijkt erop dat na Jennifer Lopez (51) ook Angelina Jolie (46) terugvalt op haar ex. Dit weekend is ze gespot bij acteur en voormalig echtgenoot Jonny Lee Miller (48). Hangt er iets in de lucht?

De twee zouden samen een intiem diner genuttigd hebben in Brooklyn, ter gelegenheid van de verjaardag van Angelina. De actrice, die op dit moment de laatste stappen zet in de afwikkeling van haar scheiding, bezocht hem thuis, nam een goede fles wijn mee en stapte zo'n twee uur later weer de deur uit.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Angelina Jolie verrast door kinderen: 'Compleet overdonderd'

Angelina en Jonny gaven elkaar in 1996 het jawoord. Zij was toen 20 en hij 23. Ze ontmoetten elkaar op de set van Hackers, een film waarin zij beiden hun eerste grote rol hadden. In 1999 gingen ze weer uit elkaar maar ze bleven altijd vol lof over elkaar praten. Sterker, in een interview met B Magazine in 2004 zei Angelina dat scheiden van Jonny 'waarschijnlijk het domste is dat ze ooit heeft gedaan'.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Brad Pitt en Angelina Jolie doen er alles aan elkaar zwart te maken

Na zijn huwelijk met Angelina trouwde Jonny met Law & Order-actrice Michele Hicks, met wie hij een zoon heeft. Hun huwelijk strandde in 2018. Angelina was toen nog met Brad Pitt, met wie ze op dit moment in een ingewikkelde afwikkeling van hun scheiding ligt. Ze hebben vooral veel gedoe rondom het co-ouderschap van hun zes kinderen. Onlangs werd bekend dat Brad de rechtszaak heeft gewonnen en gedeeltelijk de voogdij krijgt. 

Bekijk hieronder alles over de vechtscheiding.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Brad Pitt wint voogdijzaak tegen ex-vrouw Angelina Jolie

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore