Ga naar de inhoud
Entertainment

Rodanya onthult geslacht tweede kind: 'M'n voorgevoel zei het al'

Rodanya en Morgan Beeld © RTL

Leuk nieuws van oud 'Temptation Island'-sterren Rodanya en Morgan. Het koppel is nog altijd samen én verwacht binnenkort hun tweede kind in de armen te sluiten. De gender reveal is inmiddels geweest en zoals dat anno 2021 gaat, wordt het geslacht op een spectaculaire manier onthuld.

"Begin december verwachten wij een klein prinsesje"

Vrienden en familie van Rodanya en Morgan zijn massaal uitgerukt om het bijzondere moment mee te maken, de versieringen en decoratie doen lijken alsof je op een groots Amerikaans feest bent en om het geheel af te toppen is er een poeder brandblusser aanwezig waarmee het geslacht bekend wordt gemaakt.

Uit de brandblusser komt roze poeder, wat natuurlijk betekent dat hun zoon Levay een zusje krijgt. Rodanya: "We weten het eindelijk!" Morgan is 'superblij'. "Ik had het niet verwacht, maar een meisje wilde ik altijd al. Een jongen was ook superleuk geweest."

Rodanya
Lees ook:
Rodanya en Morgan van Temptation Island worden weer ouders

'Begin december verwachten wij een klein prinsesje', deelt Rodanya met haar Instagram-volgers. 'Mijn voorgevoel zei het al, maar ik wilde niet te veel hopen, omdat ik zó graag al een mini-me wilde. We gaan nog even nagenieten van deze mooie dag en we willen iedereen bedanken voor het komen.'

Eind mei maakte Rodanya bekend opnieuw in verwachting te zijn. 'Ontmoet ons nieuwste kleine familielid', schreef Rodanya toen bij een foto van haar groeiende buik, waarop een echo rust. 'We verwachten nog een baby en we zijn zo blij en dankbaar.' Ook deelden ze een kiekje van hun oudste zoontje, die binnenkort grote broer wordt. 'Levay wordt grote broer! Dankbaar voor deze zegeningen in het leven', aldus Morgan.

Rodanya
Lees ook:
Rodanya deelt gelukkig familiekiekje met Morgan en Levay