Entertainment

Sylvie neemt ons mee op peperdure vakantie en showt garderobe

14 juni 2021 14:54 Aangepast: 14 juni 2021 14:58
Sylvie Meis Beeld © YouTube

Ook Sylvie Meis (43) is door het dolle dat ze ein-de-lijk weer mag reizen en laat er geen gras over groeien. Ze heeft direct een trip geboekt naar Saint Tropez, haar favoriete oord. En omdat een Insta-plaatje nog niet jaloersmakend genoeg is neemt La Meis haar volgers middels een vlog mee op de trip.

"Waarschijnlijk ga ik ze niet dragen, maar ach, ik heb opties"

Het ligt geheel in lijn der verwachting, maar toch: de vakantie heeft aan luxe geen gebrek. Van een fijn hotel tot chique restaurants en uiteraard een rondje designershops, de presentatrice neemt ons bij alles mee. "Het is voor het eerst dat ik ga vloggen, dus ik hoop dat ik er een beetje goed in ben", zegt ze. Ach, wat kan er misgaan. In de vlog belooft ze ons een goed beeld te geven van haar 'dag-routine' in haar favoriete Franse oord.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Sylvie Meis blikt terug op eerste ontmoeting met echtgenoot Niclas

En dat begint elke ochtend met sporten. De afgetrainde Sylvie kan haar dag niet beginnen zonder zich suf te hebben gezweet, want pas dan kan ze energiek aan de dag beginnen. Na wat shots van Sylvie al wandelend langs de branding, praat ze ons bij vanaf haar strandbed. "Na de gym gaan we altijd naar het strand. Ik kom hier al jaren en bestel ook altijd hetzelfde", legt ze uit terwijl ze haar vaste ober erbij haalt. "Champagne met ijs!"

Eenmaal in het hotel is ze omgekleed voor het diner. In een designerjurk en dito schoenen is ze klaar voor de avond, maar niet voordat ze ons haar garderobe heeft laten zien. En die is niet mis. "Achter mij zie je mijn kleren. Ik heb te veel meegenomen. Ik weet niet, ik was gewoon in een gekke bui." Ook showt ze haar schoenencollectie waar menig vrouw thuis al een moord voor zou doen, laat staan op vakantie. "Wat kan ik ervan zeggen? Waarschijnlijk ga ik ze niet dragen, maar ach, ik heb opties." 

Schoenen Sylvie Meis Schoenen Sylvie Meis
Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Sylvie Meis reageert uitgebreid op populairste 'roddels en geruchten'

Hoewel wij al kwijlend haar garderobe aanschouwen, is Sylvie nog niet content. Ze heeft geshopt en komt thuis met zo'n tien tassen vol peperduur spul. Om maar wat te noemen: een paar Chanel-schoenen, jurkjes, sneakers - "Die zag ik bij Hailey Bieber", een peperdure tas in dezelfde kleur als de sneakers - wat heb je er anders aan? En drie bikini's. "Sorry, ik ben hier niet zo goed in", zegt ze terwijl ze haar nieuwe aanwinsten laat zien. "Ik heb dit nog nooit gedaan." Nergens voor nodig, want we kunnen nu al niet wachten op de volgende.

Dankzij een scheidingsschandaal, talloze ex-vriendjes en een bijzondere bruiloft weet Sylvie al jarenlang wekelijks de roddelbladen te halen. Maar nu neemt de diva het heft in eigen handen, zo zie je in onderstaande video:

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore