Entertainment

Bas Nijhuis tijdelijke te horen bij Veronica Inside

14 juni 2021 10:15 Aangepast: 14 juni 2021 11:46
Bas Nijhuis Beeld © ANP

Scheidsrechter Bas Nijhuis (44) heeft tijdens het EK voetbal een nieuwe klus te pakken. Hij is vanaf maandagmiddag de tijdelijke sidekick van het radioprogramma 'Veronica Inside', heeft de radiozender bekendgemaakt.

"Erg leuk om via de radio het toernooi te volgen en Nederland te supporten"

Bas voorziet live vanuit de tuin van Slot Zeist samen met presentator Wilfred Genee, sidekick Niels van Baarlen en nieuwslezeres Florentien van der Meulen de luisteraars van alle nieuwtjes rond het EK. "Erg leuk om via de radio het toernooi te volgen en Nederland te supporten", aldus de scheidsrechter. "Er zal toch iemand alles in de gaten moeten houden bij het programma en als het moet de emoties eruit proberen te halen als ze te ver gaan. Ik neem de gele en rode kaart in ieder geval mee. Op naar een mooie maand!"

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Johan Derksen sluit nieuwe ruzie met Wilfred en René niet uit

Wilfred noemt Bas een mooie aanwinst voor het team. "Met zijn ervaring als eredivisie- en internationaal scheidsrechter verwachten we zijn scherpe blik op de wedstrijden en ongezouten mening over het voetbal, maar natuurlijk ook over andere onderwerpen die we in de show bespreken."

Veronica Inside is tijdens het EK op werkdagen te horen van 16.00 uur tot 19.00 uur. Van maandag tot en met donderdag is de presentatie in handen van Wilfred Genee, op vrijdag neemt Jan Joost van Gangelen het van hem over.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Vertrek Johan Derksen was geen verrassing voor Wilfred Genee

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore