Entertainment

Beyoncé staat stil bij verjaardag kinderen Rumi en Sir

14 juni 2021 04:18 Aangepast: 14 juni 2021 09:51
Beyonce Beeld © ANP

De tweeling van Beyoncé (39) werd zondag vier jaar oud en daar stond de zangeres bij stil op haar persoonlijke website. 'Wat is beter dan één cadeautje? Twee', schreef ze daar over haar jongste kinderen.

"Zo kwam hij gewoon ter wereld. Hij kwam eruit als een Sir"

De muzikante kondigde op 1 februari 2017 op Instagram aan dat ze zwanger was van een tweeling. De post werd binnen acht uur 6,3 miljoen keer geliked, wat destijds goed was voor een wereldwijd record. Pas op 13 juli van dat jaar, een maand na de geboorte van haar zoon en dochter, maakte ze officieel bekend dat haar tweeling was geboren. Ook bevestigde ze toen hun voornamen; Rumi voor het meisje en Sir voor de jongen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jay-Z en Beyoncé willen kinderen geborgenheid bieden

Echtgenoot Jay-Z legde later uit waar die namen vandaan kwamen. Rumi is vernoemd naar de Perzische dichter. Over Sir zei de rapper: "Zo kwam hij gewoon ter wereld. Hij kwam eruit als een Sir."

De twee hebben ook een oudere dochter, de 9-jarige Blue Ivy. Alhoewel zij haar ouders geregeld vergezelt naar awardshows en andere publieke evenementen, delen Jay-Z en Beyoncé maar mondjesmaat foto's van hun jongste twee kinderen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Beyoncé verbreekt Grammy-record

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore