Entertainment

Hélène Hendriks ontkracht geruchten: 'Ben niet lesbisch'

12 juni 2021 08:29 Aangepast: 12 juni 2021 12:38
Hélène Hendriks Beeld © ANP

Hélène Hendriks (40) houdt haar privéleven liever geheim voor het grote publiek. Ze is niet lesbisch en niemand hoeft zich zorgen te maken over haar liefdesleven, vertelt de sportverslaggeefster in 'De Telegraaf'-bijlage 'Vrouw'. "De mensen in mijn omgeving weten precies hoe mijn leven eruitziet. Daar laat ik het graag bij."

"De mensen in mijn omgeving weten precies hoe mijn leven eruitziet"

Hélène probeert tegenwoordig beter de balans te bewaren tussen werk en privé. "Er is ook een periode geweest dat dat niet zo was. Dat vond ik zelf prima, maar de mensen om me heen wilden ook weleens wat aandacht. Ik zou wat dat betreft willen dat ik wat attenter was en minder chaotisch", vertelt ze. "Het ergste was dat mijn vriendinnen iets hadden gepland voor mijn verjaardag en ik dat helemaal was vergeten... Dat vond ik heel erg. Ik knalde maar door."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Hoe gaat het nu met Hélène Hendriks na ziekenhuisopname?

Afgelopen december was de verslaggeefster tijdelijk uit de running vanwege een blindedarmontsteking. Toen pas merkte ze dat haar lichaam echt op was. "In één keer viel mijn hectische leven stil en moest ik rust pakken om aan te sterken", zegt ze daarover. "Die operatie was zo gepiept, maar ik kwam wel tot het besef: ik moet misschien wat beter op mezelf en de mensen om me heen letten."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Neemt Hélène Hendriks plaats Wilfred Genee in bij VI?

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore