Entertainment

Deze spraakmakende audities van The Voice was je vast even vergeten

11 juni 2021 15:39 Aangepast: 11 juni 2021 16:36
The Voice of Holland-audities Beeld © YouTube

We moeten het voorlopig zonder 'The voice of Holland' doen op vrijdagavond, maar goddank hebben we de audities nog. Want we kunnen wel stellen dat er nog lang te teren valt op de ontelbare onvergetelijke optredens die inmiddels de revue zijn gepasseerd. Tissues klaar?

Nu The Voice Kids vorige week met winnaar Emma is afgesloten en even daarvoor Dani de winst pakte bij de volwassen versie, moeten we zowaar afkicken van de talentenjacht. De twee kunnen zich nu voegen bij de inmiddels ellenlange lijst talenten die zichzelf door het programma op de kaart hebben gezet. Van natúúrlijk Maan, tot Charly Luske, Jennie Lena en Ben Saunders. Allemaal maakten ze indruk met hun auditie en omdat jij ze wellicht alweer bent vergeten: we zetten ze op een rij.

Jennie Lena

Zangeres Jennie Lena deed in 2015 mee aan TVOH. Ze gooide hoge ogen met haar auditie, waarbij ze het nummer Who's Loving You zong. Sterker, ze wist de coaches binnen luttele seconden te overtuigen.

Sandra van Nieuwland

Een paar jaar eerder, in 2012, deed Sandra van Nieuwland een poging. Ook haar auditie is zonder twijfel adembenemend te noemen. Niet gek dus dat ze het ver schopte. Toch ging ze er niet met de winst vandoor, dat was dat jaar Leona Philippo.

Maan

Uiteraard mag Maan niet in het lijstje ontbreken. Zij pakte in 2016 de winst in het programma en is sindsdien niet meer weg te denken uit de hitlijsten. Des te leuker dus om te zien hoe ze met haar auditie de eerste stapjes zette in haar langverwachte muziekcarrière. Je ziet 'm hieronder.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Anouk wil stemprocedure TVOH anders, oppert salaris in te leveren

Brace

Nadat 'ie even van de radar was verdwenen, probeerde Brace zijn muziekcarrière nieuw leven in te blazen door mee te doen aan The Voice. Met Flink Zijn lukte dat bést aardig. Een auditie voor in de boeken.

Ben Saunders

In 2010 alweer stapte Ben Saunders het (toen nog behoorlijk kleine) The Voice-podium op om Use Somebody haarfijn te zingen. Een paar weken later werd hij uitgeroepen tot winnaar.

Charly Luske

Je zou haast vergeten dat ook Charly meegedaan heeft, maar dan doen we zijn auditie geen eer aan. Die was namelijk fan-tas-tisch. In 2011 pakte hij de coaches in no-time in.

Shirma Rouse

Inmiddels is ook Shirma back in business, ongetwijfeld mede door haar onvergetelijke auditie bij The Voice. Ze zong een nummer van John Lennon en bezorgde menig kijker vast en zeker kippenvel. Bekijk haar auditie hieronder.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Job neemt revanche met fantastische auditie in TVOH

Samantha Steenwijk

Laten we onze Samantha niet vergeten! Zij werd in één klap beroemd na haar deelname aan TVOH, waarbij ze een nummer van Hazes ten gehore bracht.

Dwight Dissels

In 2016 zette Dwight zichzelf binnen één seconde op de kaart. Hij zong tijdens zijn auditie het nummer End of the Road en had zijn eerste woord nog niet afgemaakt, of er waren al drie coaches gedraaid. En terecht.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ali B dankbaar na The Voice Kids-winst: 'Bedankt voor het vertrouwen Emma'

Vorige week pakte Emma de winst tijdens een zinderende finale van The Voice Kids, maar presentator Martijn Krabbé kwam er niet zonder kleerscheuren vanaf. Bekijk hieronder waarom.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore