Entertainment

Wesley: 'Relatie met Yolanthe herstellen belangrijkste doel'

11 juni 2021 13:09 Aangepast: 11 juni 2021 13:13
Beeld © ANP

Het is inmiddels alweer een paar jaar geleden dat Wesley Sneijder (37) en Yolanthe Cabau (36) bekendmaakten dat hun relatie niet langer houdbaar was. Toch hoopt de oud-voetballer dat hij zijn relatie met 'Yo' kan herstellen. Dat vertelt Wesley in 'Villa Oranje'.

"Maar ik zal er hard voor moeten knokken"

"Ik heb fouten gemaakt in het huwelijk", zegt Wesley over zijn tijd met Yolanthe. "Daar heb ik nu heel veel spijt van, maar daar koop je weinig voor." Wesley zelf omschrijft het als iets wat 'aan hem vreet' en hoopt dan ook dat er iets te redden valt. "Het is het belangrijkste doel in mijn leven, de rest staat op een laag pitje."

Dat het ooit goed komt, daar heeft Wesley wel vertrouwen in. "Maar ik zal er hard voor moeten knokken." Inmiddels brengen Yolanthe en hun vierjarige zoontje Xess Xava het grootste deel van hun tijd in de Verenigde Staten door.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Yolanthe Cabau wil 'maatjes blijven' met Wesley Sneijder

Yolanthe en Wesley waren sinds mei 2009 een stelletje. Een jaar later trouwden ze. In het Italiaanse Siena gaven ze elkaar het jawoord. In 2019 maakten Wes en Yo bekend uit elkaar te gaan, maar tot een scheiding is het nog altijd niet gekomen. Wesley schreef op social media dat hij degene is die het verknald heeft tussen hem en Yolanthe. In zijn boek vertelde hij dat het tijdens feesten uit de hand is gelopen. Daarnaast is hij op bepaalde momenten met andere vrouwen verder gegaan dan verstandig en netjes was.

Onlangs sprak onze eigen Bridget Maasland met Yolanthe. Daarin hadden ze het uiteraard ook over de breuk tussen haar en Wesley. Het gesprek zie je in onderstaande video.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Yolanthe: 'Ik moest Wesley constant op het rechte pad houden'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore