Entertainment

Lily Allen maakt debuut in toneelstuk op West End

11 juni 2021 11:18 Aangepast: 11 juni 2021 11:59
Beeld © ANP

Lily Allen (36) gaat deze zomer voor het eerst in een toneelstuk spelen. De Britse zangeres heeft een rol in de aankomende West End-productie '2:22', melden Britse media.

"Ik heb zo'n zin om aan de slag te gaan!"

De thriller gaat over vier vrienden die een etentje hebben in een huis waar het volgens het personage van Lily spookt. "Ik heb zo'n zin om aan de slag te gaan! Het optreden voor een livepubliek vond ik altijd al het spannendste deel van mijn carrière: je verbonden voelen met een groep mensen en de spontaniteit van wat er die avond ook gebeurt", zegt de zangeres.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Lily Allen na heftige periode nu 18 maanden clean

De stap naar het toneel voelt voor Lily daarom als een logische. "Ik mag aan de slag met volwassen materiaal, een vrouw spelen met een sterke mening en het publiek van West End laten zien hoe veel ik ervan houd om live op te treden voor een publiek."

Het acteren is niet helemaal nieuw voor de zangeres. Ze heeft al een paar kleine rolletjes gespeeld. Zo was Lily in 2019 te zien in de film How To Build A Girl. Wellicht kan ze haar broer Alfie om advies vragen. De acteur was acht seizoenen lang als Theon Greyjoy te zien in de populaire serie Game Of Thrones.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore