Entertainment

Nieuwe acteurs maken hun opwachting in seizoen 4 Stranger Things

10 juni 2021 15:45
'Stranger Things' Beeld © Netflix

De Upside Down zou zomaar eens voor nieuwe slachtoffers kunnen zorgen! 'Stranger Things' heeft namelijk vers bloed toegevoegd aan de cast, onthult Netflix.

De boel wordt weer op stelten gezet in Hawkins. Stranger Things komt terug voor een vierde seizoen en dat betekent geheid een hoop ellende voor de tieners in het stadje. Eleven, Mike, Dustin, Lucas, Max en Will krijgen wat gezelschap erbij, laat Netflix weten. Vickie is een band nerd, basketballende Patrick en cheerleader Chrissy gaan naar dezelfde middelbare school en zullen prominent aanwezig zijn in het vierde seizoen. Ook studiebegeleider Ms. Kelly zal geïntroduceerd worden. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Game of Thrones-acteur maakt opwachting in Stranger Things

Wat er allemaal staat te gebeuren, blijft onduidelijk. Hopper leek niet terug te keren, maar uit nieuwe teasers blijkt dat hij nog gewoon in leven is. Eleven verhuisde samen met het gezin van Will ergens anders heen, maar kan ze haar vriendjes eigenlijk wel in de steek laten? Hoe is het met de Mind Flayer? Het duurt nog even voor we de antwoorden krijgen. Het vierde seizoen van Stranger Things lijkt namelijk pas in 2022 uitgebracht te worden. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Stranger Things komt met spin-off over Eleven

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore