Ga naar de inhoud
Entertainment

Humberto zet Peter Pannekoek voor het blok: 'Wat is dit voor vraag?'

Peter Pannekoek Beeld © Humberto

De comedywereld ontwaakt langzaam uit zijn coronaslaap, dus de hoogste tijd voor Peter Pannekoek (34) om weer het theater in te duiken. Niet alleen is hij druk met de oudejaarsconference, deze zomer trekt hij ook door het land met de 'Geile Gozer Tour'. Als talkshowhost Humberto Tan (55) daarnaar vraagt in zijn late night-show, neemt het gesprek een bijzondere wending.

"Ik ben jaloers op de seksdrift van panda's"

De naam van de tournee ontstond per toeval, zo legt Peter uit: "Dat was een grap op Instagram. Het was bedoeld als geintje, dat het zo zou heten en toen stond het op NU.nl. Nu heb ik het maar omarmd." 

"Dat is toch een schitterende naam", stelt Humberto als hij aan de cabaretier vraagt hoe het is om weer te mogen optreden. "Ik ben er ook niet ontevreden mee", lacht Peter voldaan. Als Humberto vervolgens vraagt of hij zelf een beetje een geile gozer is, verdwijnt de glimlach even van zijn gezicht om plaats te maken voor een verbaasde uitdrukking.

Zo bereidt Peter Pannekoek zich voor op oudejaarsconference!

03:05
Wesley
Lees ook:
Wesley Sneijder vaste analist naast Humberto Tan

"Wat is dit nu voor vraag?" reageert hij verbluft voordat hij zich herpakt. "Nou, ik moet zeggen... door de avondklok is er niet veel gebeurd. Ik ben jaloers op de seksdrift van panda's. Om Marco Borsato to citeren: 'Ik zit in een intimiteitsvacuüm.' Dus ik heb zin in de zomer, ik ben blij als iedereen is gevaccineerd."

Humberto is de komende weken te zien op de late avond. Daarna gaat hij wisselen met Beau van Erven Dorens en Eva Jinek, zo vertelde hij in RTL Boulevard. Bekijk de hele video hieronder:

Humberto gaat 'iedere drie maanden' wisselen met Beau en Jinek

00:33
Jan
Lees ook:
Jan Jaap van der Wals advies aan Peter Pannekoek: 'Word strak'