Ga naar de inhoud
Entertainment

Mascha voor het eerst in badpak na bevalling: 'Trots op mijn lichaam'

Beeld © YouTube @vloggloss

Bijna een jaar nadat Mascha Feoktistova (34) bevallen is van dochter Mila heeft ze weer eens badkleding aangetrokken. In haar nieuwste vlog laat ze haar post-baby-lichaam zien aan haar volgers.

"Er wordt zogenaamd gezegd dat het niet verandert, maar het verandert wel echt"

In de video neemt Mascha ruim de tijd om haar lichaam na de bevalling eens te bespreken. Want, zo stelt ze, er is wel het één en ander veranderd na de geboorte van Mila. "Ik heb weer eens een badpak aan", vertelt ze. "Voor het eerst sinds ik bevallen ben eigenlijk. Het enige verschil dat ik echt duidelijk zie, is: mijn huid en m'n borsten zien er anders uit." Dat laatste begrijpt ze niet helemaal. "Er wordt zogenaamd gezegd dat het niet verandert, maar het verandert wel echt. Maar verder... hé, ik ben tevreden over mijn lijf", concludeert ze trots. 

Mascha
Lees ook:
Mascha Feoktistova bekritiseerd om fulltime werken als moeder

Hoe open ze ook praat over haar lichaam, Mascha zal niet snel delen of ze weer op haar oude gewicht zit of hoe ze dat heeft gedaan. Ze vindt dit 'geen leuke thema's om over te communiceren naar haar kijkers', schreef ze eerder dit jaar in haar Grazia-column. "Woorden als ‘afvallen’ of ‘gezond leven’ triggeren toch iets."

"Ik weet nog dat ik jaren terug zelf veel was afgevallen en comments kreeg als: 'Nu vind ik je eigenlijk niet leuk meer, je bent nu zo’n dertien in een dozijn meisje.' Ik vond dat bizar, maar snap ook dat het gevoelig ligt." Volgens de jonge moeder kan het frusterend zijn als iemand gedisciplineerd is en veel afvalt, terwijl het zelf niet lukt. "Heel interessant, maar persoonlijk wil ik die trigger liever niet zijn."

Mascha
Lees ook:
Mascha Feoktistova over gewichtsverlies: 'Wil geen trigger zijn'