Entertainment

Is dit de nieuwe vriend van Gaby Blaaser?

07 juni 2021 18:14
Gaby Glasser Beeld © ANP

Het lijkt erop dat actrice Gaby Blaaser een nieuwe man aan de haak heeft geslagen. Want niet viert ze vandaag haar 35ste verjaardag, ze heeft ook goed gezelschap, zo is op social media te zien.

"Dinnertime with ..."

Zo tagt ze in een post in haar Instagram Stories Danny Volker. Hij deelt vervolgens het bericht op zijn eigen social media. Daar is ook op te zien dat hij gisteravond de tekst 'Dinnertime with ...' (inclusief een liefdesemoji) deelt. Deze aanwijzingen lijken er wel sterk op dat de twee het erg gezellig met elkaar hebben. 

Overigens viert ze haar verjaardag in stijl: bij het zwembad van een hotel op het Spaanse eiland Ibiza. 'Voor altijd 25', schrijft Gaby bij die foto.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Gaby Blaaser furieus door uitslag van De Verraders

Het lijkt erop dat Gaby en Danny in ieder geval één hobby gemeen hebben: sporten. Gaby heeft natuurlijk haar eigen fitnessprogramma op Videoland. En ook Danny is niet weg te slaan uit de sportschool. Hij is namelijk fitnesstrainer.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Bewijst deze foto dat Gaby Blaaser een nieuwe liefde heeft?

Eerder gingen er geruchten dat Gaby het geluk zou hebben gevonden bij Rico Verhoeven. Daar reageerde ze vervolgens zelf op:

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore