Ga naar de inhoud
Entertainment

Boer zoekt Vrouw flikt het weer, nieuw koppeltje opgestaan

Presentatrice Yvon Jaspers en boeren van Boer zoekt vrouw Beeld © KRO-NCRV

Leuk nieuws voor boer Rudie. De 36-jarige die meedeed aan het tiende seizoen van het populaire programma 'Boer zoekt Vrouw', is verliefd. En het is geen kalverliefde, want de twee wonen al samen!

"Het gaat gewoon heel goed. We zien de toekomst zonnig in"

Boer Rudie heeft zijn Janine na de opnames leren kennen toen Janine de stoute schoenen aantrok en hem besloot een brief te sturen. "Ik heb haar toen gewoon een keer opgebeld. En van het een kwam het ander. Het bleek hartstikke goed te klikken", vertelt een stapelverliefde Rudie, die hiervoor nog even samen was met Rianne - zoals we hebben kunnen zien in de webserie van Boer zoekt Vrouw.

Milou
Lees ook:
Milou uit BzV gaat door met haar leven: 'Date night met m'n schatje'

Het koppel is inmiddels bijna een jaar samen, en nog altijd even gek op elkaar. "Ze is enthousiast, ze heeft doorzettingsvermogen, ze is zelfstandig… En we lijken ook best wel op elkaar. We geven allebei niet snel op. Het gaat gewoon heel goed. We zien de toekomst zonnig in", aldus de dolgelukkige boer.

Het gaat zelfs zó goed, dat de tortelduifjes onlangs besloten samen te gaan wonen. Al betekent dat niet dat Janine automatisch ook op de boerderij gaat werken. "Het was nooit mijn intentie om een boerin aan de haak te slaan", aldus Rudie. "Ze houdt wel van omgaan met dieren, maar ze heeft haar eigen baan. Het is de bedoeling dat ze doet wat ze leuk vindt, ook qua werk. Niet dat ze alles opgeeft om met mij te kunnen zijn."

Boer
Lees ook:
Boer Wim en Marit uit BzV hebben een dochtertje gekregen

Ook boerin Steffi vond de man van haar dromen middels het programma. Hun liefde werd onlangs bezegeld met een kindje, en het koppel denkt zelfs al aan een tweede!

BzV-koppel Steffi en Roel denken nu al aan een tweede

02:02
Yvon
Lees ook:
Yvon Jaspers met BzV-stellen de grens over voor Onze boerderij