Ga naar de inhoud
Entertainment

Chrissy Teigen laat gezicht weer zien na pestschandaal

Chrissy Teigen Beeld © Getty Images

Chrissy Teigen (35) heeft zich sinds het digitale pestschandaal waarbij ze betrokken was stil gehouden op sociale media. Het model kwam onder vuur te liggen nadat realityster Courtney Stodden (26) liet weten jaren geleden haatberichten via Twitter van Chrissy te hebben ontvangen, waarin Chrissy ondermeer zei 'dat ze zichzelf maar van het leven moest beroven'. Nu is Chrissy terug op sociale media, hetzij op het Instagram account van haar echtgenoot John Legend (42).

De zanger postte een foto van Chrissy met hun dochter Luna, die haar eerste dansoptreden had gedaan. 'We zijn zo trots op onze kleine danseres!' aldus John. Fans reageerden wisselend op het kiekje. Waar sommigen het leuk vonden om Chrissy weer te zien en zeiden haar te missen, meldden anderen dat 'die vrouw nooit meer een podium moet krijgen'. "Wat voor mens ben je als je iemand anders de dood toewenst?", aldus een volger.

Chrissy
Lees ook:
Chrissy Teigen betrapt op vilein pestgedrag op Twitter: 'Ik moest dood'

Naar aanleiding van de ophef bood Teigen vorige maand op Twitter haar excuses aan. 'Ik was een onzekere, aandachtszoekende trol. Ik schaam me voor mijn gedrag, maar het is niets in vergelijking met hoe ik Courtney liet voelen', schreef ze onder meer. Vanwege het schandaal legde Teigen ook de gastrol in de Netflix-serie Never Have I Ever naast zich neer.

Kookproducten
Lees ook:
Kookproducten Chrissy Teigen uit de schappen na pestschandaal

Stodden, op dat moment 16 jaar oud, werd destijds bekend door haar huwelijk met de toen 50-jarige Doug Hutchison. Vanwege het inmiddels gestrande huwelijk kreeg ze een stortvloed aan negatieve reacties over zich heen, zo ook van Chrissy.