Entertainment

Kim Kardashian voelt zich goed na breuk met Kanye West

05 juni 2021 10:29 Aangepast: 05 juni 2021 12:12
Beeld © ANP

Kim Kardashian (40) weet zich staande te houden na de breuk van haar man Kanye West (43). De realityster, die drie maanden geleden een scheiding aanvroeg, voelt zich goed. Dat vertellen ingewijden aan 'People'.

De 40-jarige Kim staat nog steeds achter haar beslissing om te scheiden van de rapper. "Ze had het zwaar rond de tijd dat ze een scheiding aanvroeg. Ze was erg verdrietig en wilde het eigenlijk niet. Het gaat veel beter sinds dat moment. Ze is gelukkig en overtuigd dat ze de juiste beslissing heeft genomen", zegt een bron.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kim Kardashian 'voelt zich mislukking' door scheiding met Kanye

Tussen de realityster en de rapper ging het al langer niet goed. Zo had Kim het naar verluidt zwaar met de wispelturigheid van Kanye, zijn vele tirades op Twitter en het feit dat hij - zonder succes - probeerde de nieuwe president van de Verenigde Staten te worden.

De realityster vertelde vorig jaar voor het eerst over de impact die de bipolaire stoornis van de rapper had op hun gezin. Ondanks zijn moeilijke gedrag omschreef Kim haar man toen als een briljant maar gecompliceerd persoon.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kim Kardashian deelt zoete foto van jarige zoon Psalm

Kim en Kanye hebben allebei nog niet gereageerd op de breuk. Wel was in een aflevering van realityserie Keeping Up With The Kardashians te zien hoe de Kim huilde om haar huwelijksproblemen. "Ik kan het niet meer aan", zei ze in de in november opgenomen aflevering.

De twee trouwden in 2014 en hebben samen vier kinderen. Voor Kanye was het zijn eerste huwelijk. Kim was twee keer eerder getrouwd.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore