Entertainment

Monique Westenberg geeft eerste interview na breuk met André

04 juni 2021 09:45 Aangepast: 04 juni 2021 12:04
Monique Westenberg Beeld © ANP

Het was lange tijd stil rondom Monique Westenberg (43), maar de ex van André Hazes (27) heeft een interview gegeven aan 'Talkies Magazine'. Daarin praat ze over haar vorige relaties, maar uiteraard ook over de liefde die ze met André heeft gekend.

"In die relatie ging ik voor het eerst ook van mezelf houden"

In het interview met Talkies Magazine benadrukt Monique dat het interview over háár gaat. En niet over haar ex-verloofde. "Want ik vind het heel belangrijk dat de rust en omstandigheden die er nu zijn, dat die zo blijven", aldus Monique.

Maar het gaat wel over de gevoelens die ze had tijdens haar relatie met André, met wie ze ook samen een zoontje kreeg. Monique vertelt dat ze de liefde die ze in haar relatie met André had, nog nooit eerder had gevoeld. "In die relatie ging ik voor het eerst ook van mezelf houden." Ruimte voor een nieuwe liefde is er momenteel niet in het leven van Monique, vertelt ze. Daarnaast is ze naar eigen zeggen geen type voor onenightstands.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Monique Westenberg neemt therapeut van de sterren in de arm

Monique deed ook wat heftige onthullingen in het interview, bijvoorbeeld dat ze in voorgaande relaties, dus eerder dan André, zowel lichamelijk als geestelijk is mishandeld. Die periode heeft ze inmiddels achter zich kunnen laten. "Ik ben weer stabiel en gelukkig, maar onder verdrietige omstandigheden."

De verlovingsring die Monique van André kreeg, heeft ze nog altijd om. "Omdat ik zó gewend ben aan die vinger een ring te dragen. Maar er zit voor mij helemaal geen emotionele waarde aan. Er komt een andere ring om ‘m mee te vervangen. Ik zag op sociale media al rondgaan dat ik misschien nog hoop zou hebben, omdat ik de ring nog om heb, maar daar heb ik helemaal niet meer bij stilgestaan."

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Sarah van Soelen trots op schoonmoeder Rachel Hazes

Wie niet meer onder verdrietige omstandigheden leeft, is Moniques ex André. Hij vond eerder dit jaar de liefde bij Sarah van Soelen, vlak nadat hij de verloving met Monique verbrak. Onlangs gaf het stel hun eerste tv-interview. De beelden daarvan zie je hieronder.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore