Entertainment

Wesley Sneijder vaste analist naast Humberto Tan

03 juni 2021 15:28 Aangepast: 03 juni 2021 15:53

Wesley Sneijder (36) schuift vanaf het nieuwe seizoen aan als vaste analist bij de Champions League-uitzendingen op RTL 7. De oud-voetballer , die zelf 76 keer in actie kwam op het toernooi en het in 2010 wist te winnen met zijn club Internazionale, kijkt uit naar de nieuwe uitdaging.

"Ik heb als speler vaak genoeg aan de aftrap gestaan van een Champions League-wedstrijd en iedere keer heeft het iets magisch"

"Ik heb als speler vaak genoeg aan de aftrap gestaan van een Champions League-wedstrijd en iedere keer heeft het iets magisch. De sfeer in het stadion, de spanning als je het veld op loopt, het was iedere keer kippenvel… Daarom kijk ik er ook naar uit om deze topaffiches te analyseren", aldus Wesley.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Yolanthe Cabau wil 'maatjes blijven' met Wesley Sneijder

Eerder werd al bekend dat Humberto Tan vanaf augustus de Champions League-wedstrijden op RTL 7 presenteert. Wesley is de eerste naam uit het team van Humberto die wordt aangekondigd, de rest zal binnenkort worden bekendgemaakt.

De eerste wedstrijd op RTL 7 wordt uitgezonden op 11 augustus. Daarin nemen Europa League-winnaar Villarreal en Champions League-winnaar Chelsea het tegen elkaar op om de Europese Supercup.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Humberto Tan deelt mooie woorden uit brief aan Bibian Mentel

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore