Entertainment

Carlo Boszhard deelt onverwachte sneer uit aan collega-BN'er

03 juni 2021 16:13 Aangepast: 03 juni 2021 16:14
Carlo Boszhard Beeld © ANP

Presentator Carlo Boszhard (51) heeft in zijn column voor 'Televizier' behoorlijk hard uitgehaald naar een andere bekende presentator. Rutger Castricum (42) moet het ontgelden, en ook het televisieprogramma 'Showcolade' komt er bekaaid van af in Carlo's stukje.

"Met Rutger Castricum als tv-host kun je beter de kijker in zijn gezicht spugen"

Het programma De Bluffer, gepresenteerd door Rutger, heeft de afgelopen weken niet bepaald hoge kijkcijfers weten te halen. Alsof dat nog niet erg genoeg is, geeft Carlo in zijn column een trap na. 'Met Rutger Castricum als tv-host kun je beter de kijker in zijn gezicht spugen. Dan gaan ze ook vanzelf weg', schrijft hij. 

In de column bespreekt Carlo enkele televisieformats bij de NPO die de afgelopen weken niet goed hebben gescoord. Hij deelt daarbij ook nog een kleine sneer uit aan Edsilia Rombley en haar programma Showcolade: 'Was best een leuk idee, maar in uitvoering slecht.' Ook vindt hij Jandino Asporaat beter bij NPO 2 of 3 passen. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Rutger Castricum zei meermaals 'nee' tegen z'n nieuwe spelshow

Vooralsnog hebben de drie presentatoren niet op de column van Carlo gereageerd.

Voordat Rutger de presentatie van het programma De Bluffer op zich nam, sloeg hij het aanbod meermaals af. In de video hieronder vertelt hij daar meer over. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Rutger Castricum over hoe zijn nieuwe WIDM-achtige show werkt

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore