Ga naar de inhoud
Entertainment

Geluksmoment voor familie Somogyi: baby's naar huis

Ferri en Noëlle Somogyi Beeld © ANP

'Goede Tijden, Slechte Tijden'-acteur Ferri Somogyi (48) en zijn vrouw Noëlle hebben fantastisch nieuws gekregen: hun baby's Lux en Imre hebben eindelijk het ziekenhuis mogen verlaten en zijn naar huis. Dat laat het stel weten op social media.

"Een mooier verjaardagscadeau kon ik voor Ferri niet wensen"

'Gisteren vrij onverwachts te horen gekregen dat we vandaag onze jongens mee naar huis mochten nemen! Wat een feest! En een mooier verjaardagscadeau kon ik voor Ferri niet wensen. Zo blij om compleet thuis te zijn, ze hebben mega sprongen gemaakt afgelopen dagen! Trots', schrijft Noëlle bij onderstaande post. 

Lux en Imre werden, na 35 weken zwangerschap, geboren op 17 mei. De tweeling vervolgens nog wat langer in het ziekenhuis blijven om aan te sterken. 

Ferri
Lees ook:
Ferri Somogyi onthult geslacht van zijn tweeling

De 18 jaar jongere vrouw van Ferri had maar één wens: dat haar jongens gezond en wel op de wereld zouden komen. Lichamelijk gezien was de zwangerschap flink afzien voor haar, zo vertelde ze eerder al tijdens een vragenronde op Instagram. 'Ik ben gewoon heel blij als ze er gezond en wel zijn straks. Zal niet alles benoemen, maar zwanger zijn is niet mijn hobby', schreef ze destijds. 

Ferri is inmiddels voor de wet getrouwd met zijn grote liefde, maar de acteur hoopt ooit ook nog een spectaculair trouwfeest te geven voor al zijn familie en vrienden. In Goede Tijden, Zomer Tijden vertelt Ferri alles over zijn wilde trouwplannen.

Ferri
Lees ook:
Ferri Somogyi en vrouw schelen 18 jaar: 'Nooit een probleem geweest'

Goede Tijden, Zomer Tijden: Ferri Somogyi over geheime romances bij GTST

13:18