Entertainment

Holly over Love Island-schandaal: 'Zag niemand aankomen'

03 juni 2021 14:07 Aangepast: 03 juni 2021 14:27
Holly Mae Brood Beeld © Soy Kroon

Als presentatrice van 'Love Island' heeft Holly Mae Brood (26) makkelijk praten: ze is zelf alweer zo'n vijf jaar dolgelukkig met haar liefje Soy Kroon (25). Des te meer geniet ze van de zoektocht van de Islanders in de villa. "Het mooie van dit programma is dat ik ook geen idee hebben wat er gaat gebeuren. Het is voor mij elke dag weer één grote verrassing", onthult ze in 'Grazia'.

"Het blijft natuurlijk heerlijk om dagelijks naar allemaal blije types te kijken"

Afgelopen 24 mei is alweer het tweede seizoen van Love Island Nederland van start gegaan bij Videoland. In een prachtige, luxueuze villa onder de Spaanse zon gaan een groep singles op zoek naar de liefde van hun leven. "Het blijft natuurlijk heerlijk om dagelijks naar allemaal blije types te kijken die op een zonnige bestemming, deze keer Marbella, op zoek gaan naar ware liefde", vertelt Holly, die eerder al de Nederlands/Belgische editie van de datingshow presenteerde met Viktor Verhulst. "Het zijn dit jaar weer allemaal heel leuke kandidaten."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Holly Mae Brood open over toekomstplannen met Soy Kroon

Hoewel ze er praktisch met haar neus bovenop zit, blijft Holly het bijzonder vinden dat er écht veel koppels voortkomen uit het programma die nog altijd gelukkig samen zijn. Terwijl veel mensen in het begin sceptisch waren. "Kijk alleen maar naar de winnaars van vorig seizoen: Mert en Joan, die zijn nog steeds happy. Ik volg ze ook op Instagram, zo leuk om te zien", noemt ze als voorbeeld. "Het grappige is dat ik in het begin niet had verwacht dat het iets tussen die twee zou worden, omdat ze qua karakter best verschillen. Na een paar dagen was al duidelijk dat ik het goed mis had."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Wat je moet weten als je nu nog wil instappen in Love Island

Volgens Holly worden de kandidaten op het eiland sneller verliefd dan in het dagelijks leven. Het kan alleen wel voorkomen dat de een heel snel verliefd wordt, terwijl er bij de ander niets gebeurt - en dat diegene er bij een herkoppeling met een ander vandoor gaat, en iemand dus alleen overblijft. "Dat vind ik altijd heel heftig", geeft ze toe. "Of zoals bij Remco vorig jaar: die uiteindelijk besefte dat hij heel gek was op een meisje die hij voor het programma al had leren kennen. Dat zag niemand aankomen."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Berichtje: je kunt je nog steeds opgeven voor Love Island

Love Island is dagelijks om 20.00 uur te zien bij Videoland.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore