Entertainment

ICSYV-kindster Rens doet Martien Meiland fantastisch na

10 juni 2021 21:36
I Can See Your Voice 3-6-2021 Beeld © RTL

We zagen al veel talent voorbijkomen in het populaire RTL 4-programma 'I Can See Your Voice', maar kindster Rens (13) uit de aflevering van donderdagavond spant tot nu toe toch wel de kroon.

Pas op: dit artikel bevat spoilers over de laatste aflevering van I Can See Your Voice.

"Zou jij dan even helemaal hysterisch willen reageren?"

Niemand minder dan The Voice Kids-winnaar Silver Metz was de gastartiest in de 'junior-special' van het zangprogramma. Uiteindelijk moest hij, samen met de hulp van het jurypanel, beslissen welke kandidaten beschikken over een gouden strot. En dat terwijl sommigen - zoals verwacht - totaal geen toonhoogte konden houden. Hoewel het weer een feestje was om naar te kijken, viel vooral één moment heel erg op. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Edsilia showt geheim talent op podium I Can See Your Voice

Dat was te zien in het midden van de aflevering, nadat bleek dat er voor de 13-jarige Rens geen glansrijke zangcarrière in het verschiet ligt. Hij kon wél een ander waanzinnig talent laten zien: het imiteren van Martien Meiland. Presentator Carlo Boszhard hielp hem een handje op weg: "Nou heeft Martien Meiland ooit de Gouden Televizier-Ring gewonnen, toen werd hij hysterisch, toen 'ie die won. Als jij nou van mij een prijs zou krijgen, zou jij dan even helemaal hysterisch willen reageren? Want jij bent namelijk de beste imitator in I Can See Your Voice Junior!" 

Vervolgens ging er bij Rens een knop om en leek het ineens alsof Martien Meiland op het podium stond: "Meid, wat góééd! Wij gaan, wij gaan, komt 'ie: wij gaan, wijnen, wijnen, wijnen!" Niet alleen Carlo genoot volop mee, ook het jurypanel barstte in lachen en applaus uit.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Marieke Elsinga herkent ex-vriendje tijdens I Can See Your Voice

En dan bleek 'ie nóg een verborgen talent te hebben, want Rens kan ook tapdansen en liet dat meteen even zien. Jurylid Fred van Leer vermoedde het al: "Mag ik vragen, kan jij ook tappen?" Daarop reageerde Rens bescheiden: "Een beetje." Om vervolgens, alsof het helemaal niets is, zijn dansmoves op het podium te tonen. 

"Nou, we zijn ons letterlijk met jou een hoedje geschrokken", concludeerde Carlo, refererend aan de opvallende hoge hoed van Rens. Het hilarische fragment is in de video hieronder nog eens terug te zien. 

I Can See Your Voice is elke donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 en Videoland.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Onwetendheid Marieke wordt running gag in I Can See Your Voice

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore