Entertainment

Radiomakers Coen en Sander trekken door het land met EK Tourbus

02 juni 2021 16:53 Aangepast: 02 juni 2021 17:51
Coen Swijnenberg en Sander Lantinga Beeld © ANP

Coen Swijnenberg (41) en Sander Lantinga (44) trekken tijdens het EK voetbal het land in met een speciale oranje tourbus. De dj's zullen vanuit daar hun middagshow voor Radio 538 presenteren, maakte de radiozender woensdag bekend.

"Samen met onze luisteraars gaan we met de EK Tourbus voor een echte teamprestatie en hopen we de Oranjekoorts in Nederlandse huiskamers nog verder te laten stijgen"

Omdat supporters de wedstrijden vooral thuis zullen beleven, willen de dj's de 'oranjesfeer' naar de luisteraars thuis brengen. "Hoewel er ook alweer wat publiek in het stadion aanwezig mag zijn, zal het overgrote deel van de supporters de wedstrijden vanuit huis bekijken. Samen met onze luisteraars gaan we met de EK Tourbus voor een echte teamprestatie en hopen we de Oranjekoorts in Nederlandse huiskamers nog verder te laten stijgen", aldus Coen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Sander Lantinga neemt geen blad voor de mond als songfestivalcommentator

De bus zal steeds op een andere plek parkeren en de dj's ontvangen in hun bus, geheel coronaproof, gasten en artiesten. "We bezoeken iedere dag minimaal één bijzondere, opvallende of toffe plek vanwaar we de uitzending gaan maken. Uiteraard ontvangen we ook vrienden van de show in de bus en zorgen we voor bijzondere EK-optredens vanuit onze bus. Waar de EK Tourbus strandt, is nog onbekend: alles is mogelijk in het voetbal", zegt Sander.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Rob Kemps vervangt Sander Lantinga tijdelijk op Radio 538

Ook andere programma's van 538 staan in het teken van het EK voetbal, dat volgende week begint. Zo maken luisteraars kans op kaartjes voor de groepswedstrijden van het Nederlands elftal en strijden dj's tegen elkaar en luisteraars in een eigen 538 EK-pool in de KNVB Oranje-app. De Coen & Sander Show is van maandag tot en met donderdag tussen 16.00 en 19.00 uur te horen. Op zondag 13 juni is er een extra editie van het programma.

Sander maakte onlangs nog een uitstapje naar het songfestival. Alle hoogtepunten nog een keer beleven? Dat kan met onderstaande video.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Nachtmerrie Nikkie de Jager werkelijkheid tijdens ESF-liveshow: 'Gelukkig nam niemand foto's'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore