Entertainment

Bummer! Nieuwe afleveringen Riverdale wéér uitgesteld

02 juni 2021 16:36
Riverdale Beeld © The CW

Hoewel we normaal gesproken blij zijn met het feit dat Netflix gelijkloopt met The CW, waar 'Riverdale' in Amerika te zien is, betekent het ook dat de streamingdienst zich aan het uitzendschema dient te houden. Zo werd afgelopen maart bekend dat de serie drie maanden niet te zien zou zijn, maar nu laat Netflix weten dat fans nóg langer moeten wachten. En dat trekken ze niet.

"Je hebt nog tot 12 augustus om te voorspellen wat voor plottwists de schrijvers nu weer voor je in petto hebben"

Eind januari ging het vijfde deel van Riverdale van start bij Netlix. Alhoewel, vijfde... het begin van het nieuwe seizoen moet je eigenlijk zien als het einde van seizoen vier. Omdat vanwege corona de opnames een tijd stillagen, zien we in de eerste afleveringen nog hoe Betty, Archie, Veronica en Jughead eindelijk hun 'senior prom' krijgen en vervolgens ieder hun eigen weg gaan. 

De échte twist zit 'm in de tijdsprong die de show maakt: Riverdale gaat zeven jaar vooruit in de tijd. En dat heeft natuurlijk zo zijn gevolgen, maar daarvoor moeten we nog tot 12 (!) augustus wachten.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Riverdale-hunk KJ Apa verrast fans met aanstaand vaderschap

'Je hebt nog tot 12 augustus om te voorspellen wat voor plottwists de schrijvers nu weer voor je in petto hebben', deelt Netflix met zijn fans op social media. Daarmee duurt de midseason break veel langer dan eerder gedacht. De populaire tienerserie ligt namelijk al sinds april stil. 

Fans zijn er dan eigenlijk ook helemaal klaar mee. Zo laat iemand weten in de comments: 'Who's with me die eigenlijk helemaal klaar is met deze serie, maar stiekem nog steeds kijkt.' Een ander laat weten: 'Maar de midseason break is 8 juli afgelopen. Komen er dan geen afleveringen tot 12 augustus?'

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Relatie Camila Mendes gevloerd: Riverdale-actrice weer vrijgezel

De eerste tien afleveringen van Riverdale seizoen vijf zijn nu te zien bij Netflix. De overige negen afleveringen zie je vanaf 12 augustus wekelijks bij de streamingdienst. Geen abonnement? Wellicht zijn deze series meer iets voor jou:

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Netflix onthult wanneer laatste seizoen Atypical uitkomt

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore