Ga naar de inhoud
Entertainment

'Ben Affleck en Jennifer Lopez smoorverliefd gespot'

Beeld © Getty Images

De hervonden liefde tussen Ben Affleck (48) en Jennifer Lopez (51) lijkt steeds serieuzere vormen aan te nemen. De twee werden maandag gespot bij een restaurant in West-Hollywood. En volgens omstanders maakten Ben en Jen geen geheim van hun gevoelens voor elkaar, meldt 'E! News'.

"Ze hadden een hele gezellige avond met z'n allen"

"Hij had zijn arm om haar heen geslagen en zij leunde steeds tegen hem aan. Ze leken ontzettend op hun gemak bij elkaar en zagen er heel gelukkig uit. Ben paste ook prima bij het gezelschap van Jennifers vrienden, ze hadden een hele gezellige avond met z'n allen," aldus een bron, die ook zag dat 'Bennifer' hand in hand wegliepen na afloop. Page Six deelde ook foto's van het intieme moment.

'Hereniging
Lees ook:
'Hereniging JLo en Ben Affleck al langer in de maak'

Volgens de bron is Jennifer gek op Ben. "Hij overlaadt haar met liefde en is heel grappig en charmant, iets wat zij heel aantrekkelijk aan hem vindt. Hij is echt een mannelijke man en komt sterk over, iets wat ze nodig heeft en graag in haar partner ziet. Ze ziet een toekomst met hem en is vastberaden om hun relatie dit keer wel te laten slagen."

Zowel Jen als Ben hebben kinderen uit vorige huwelijken, waardoor de twee hun tijd samen echt moeten plannen. "Ze zijn er heel bewust mee bezig en zorgen ervoor dat hun kinderen altijd op de eerste plek komen. Dat zij dan heen en weer moeten vliegen om elkaar ergens te zien, nemen ze voor lief."

Jennifer
Lees ook:
Jennifer Lopez en Ben Affleck hebben het opnieuw heel gezellig