Entertainment

Jan Dulles maakt geslacht baby bekend

01 juni 2021 19:05
Jan Dulles Beeld © ANP

Zanger Jan Dulles (46) en zijn vriendin Caroline verwachten hun derde kindje en op social media heeft hij nu het geslacht onthuld. De twee krijgen er eind dit jaar een meisje bij.

"Ik huil van blijdschap lieverds!"

Zo schrijft Jan bij onderstaande post: 'Het wordt een meisje', inclusief enkele emoji's. Het stel kan rekenen op veel felicitaties, waaronder ook van zangeres Samantha Steenwijk: 'Ik huil van blijdschap lieverds!' 

Het wordt het derde kindje voor Jan en Caroline. Eind mei maakten ze bekend dat Caroline opnieuw in verwachting is

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jan Dulles over derde kindje: 'Vernoeming naar Donna zou mooi zijn'

De zwangerschap voelt erg dubbel, zo liet Jan eerder weten. Eind vorig jaar overleed namelijk hun drie maanden oude kindje onverwachts, Donna, aan een scheurtje in haar middenrif. 

"Het blijft dubbel, dat beseffen we. Maar we zijn blij dat we nu eindelijk ook weer iets mogen vieren. We zijn zo dankbaar dat dit ons mag overkomen", vertelde hij eerder al aan De Telegraaf. "Na het overlijden van Donna hadden we wel snel een gevoel dat we opnieuw ouders wilden worden. Dat is het enige wat ons weer een beetje positief kan maken. Het vervangt natuurlijk niet het verdriet en het is ook geen oplossing daarvoor, maar het verzacht wel."

Caroline is inmiddels ruim drie maanden zwanger en hoewel ze enorm dankbaar zijn, was het niet zo dat ze een gat in de lucht sprongen toen de zwangerschapstest positief bleek te zijn. "Voor ons was het een heel erg emotioneel moment. We hebben er een traantje om gelaten."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jan Dulles dankbaar voor mooie herinnering aan dochtertje Donna

Eerder schreef de zanger al een ontroerend nummer voor zijn overleden dochtertje, waarop veel reacties kwamen. Ook 3JS-collega Jaap Kwakman was onder de indruk, vertelt hij in onderstaande video.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore