Ga naar de inhoud
Entertainment

Holly Mae Brood open over toekomstplannen met Soy Kroon

Holly Mae Brood en Soy Kroon Beeld © ANP

Het is dikke mik tussen Holly Mae Brood (26) en Soy Kroon (25). Het stel is inmiddels alweer bijna vijf jaar gelukkig en ziet zichzelf uiteindelijk wel samen in een huis vol kindjes en gezelligheid. Over dat toekomstbeeld vertelt de 'Love Island'-presentatrice in 'Grazia'.

"We krijgen nooit genoeg van elkaar"

"Ik gok van wel, ja", antwoordt Holly op de vraag of Soy de ware voor haar is. "Je weet natuurlijk nooit wat de toekomst brengt, maar het gaat nog altijd heel goed. Wij krijgen gewoon nooit genoeg van elkaar en vinden het bijvoorbeeld nog steeds stom als we een dag niet samen zijn."

Holly
Lees ook:
Holly neemt je mee voor een unieke rondleiding door de Love Island-villa

Holly: "Soy en ik genieten van elkaar op de meest lompe en meest leuke momenten. We zijn ook heel goed in helemaal niks doen, een soort jut en jul. Dat is eigenlijk al vanaf het begin zo." Toch duurde het even voordat de vonken oversloegen. De twee waren de eerste maanden namelijk gewoon vrienden. "Tot we ineens allebei het gevoel kregen: misschien is dit toch meer dan alleen gezellig", vertelt Holly, die toevoegt dat hard to get-spelletjes bij hen dus niet nodig waren. "Die onzekere beginfase hebben wij overgeslagen."

Aan Grazia vertelt Holly dat ze op den duur ook wel een gezinnetje voor zich ziet. "Uiteindelijk zie ik ons wel voor me samen in een leuk huis met kindjes en gezelligheid. Tegelijkertijd zijn we niet van die enorme planners, dus we zien het allemaal wel..."

Holly
Lees ook:
Holly ergert zich aan leeftijdsgenoten: 'Willen van nul naar honderd'

Het nieuwe seizoen van Love Island is in volle gang en de Islanders voelen zich er al helemaal thuis. Presentatrice Holly gaf ons alvast een rondleiding door de villa toen het huis nog niet bezaaid was met nepwimpers, bikini's en twijfelende singles:

Holly neemt je mee voor een unieke rondleiding door de Love Island-villa

02:16